Consultoria estratègica de màrqueting per a Xocolates Torras | Colillas Branding

Xocolates Torras

We love chocolate

Fundada l’any 1890, Xocolates Torras és una de les més antigues empreses xocolateres del nostre país. Amb una arrelada presència a Catalunya i també a Espanya, la seva capacitat d’exportació els ha portat a ser una de les empreses més competitives, havent-hi entrat en els mercats de casi 50 països diferents, als 5 continents.
Especialitzats en la producció de xocolata sense gluten i sense sucre, han estat pioners en l’ús d’endolcidors com l’estèvia. El seu èxit està lligat també en bona part a la seva ferma aposta per la investigació i pel desenvolupament i al seu ampli catàleg de productes, amb més de 100 varietats diferents de xocolates que sorprenen i agraden cada dia a més persones per la seva originalitat i inigualable sabor.

Client: Chocolates Torras

01. Branding

Ens hem encarregat del disseny, la edició i la producció de diferents catàlegs per a l’empresa xocolatera originària de Cornellà del Terri, abraçant totes les gammes de producte de la companyia: Zero, Stevia, Sense Sucre, Orgànic i Amb Sucre.

Hem realitzat també diferents treballs relacionats amb el merchandasing per donar suport a l’estratègia de promoció del seu 125è aniversari. A aquest i altres projectes de branding per a l’empresa, sumem el disseny i la producció de diferents targetes de visita per a l’staff de la companyia.

organic_portada
zero_interior
stevia_portada
stevia_interior
sucre_portada
sucre_interior
merch1
merch2
merch3
merch4
merch5
merch6

02. Packaging

El disseny del packaging de la gamma Stevia, pionera en el mercat i una de les línies de producte de Xocolates Torras amb més èxit, ha estat realitzat pel nostre equip; també hem dissenyat els packs de la línia de rebosteria, apostant per un disseny d’inspiració vintage.

03. Website

Vam dissenyar i programar la web i la botiga online de Xocolates Torras, una web moderna i atractiva que transmet la filosofia de la marca i el contingut de la qual, alhora, està pensat per millorar el posicionament online.

Visitar Tienda Online Visitar Web

04. Social Mèdia Marketing

Hem planificat i executat amb èxit campanyes de social media marketing per a Xocolates Torras.

Generem continguts diaris i treballem en la dinamització de publicacions en xarxes socials per aconseguir captar nous clients, fidelitzar els que ja té la marca i enfortir la imatge de Torras, tot controlant possibles crisis de reputació online i atenent les consultes dels seus clients, ubicats arreu del món.

05. Marketing Directe

Per a Torras vam dissenyar també una campanya de marketing directe dirigida exclusivament als caps de compra d’algunes de les cadenes de supermercats més importants d’Espanya. Una maleta tancada amb clau, unes instruccions i una grata sorpresa per a tot aquell que esbrinés com obrir-ho. Una campanya orquestrada per Colillas Branding.

Les accions de marketing directe persegueixen el suscitar una reacció, una reacció concreta entre un públic determinat, fent-se servir per això diverses tècniques però totes encaminades a facilitar el contacte immediat i directe amb el target marcat.

adverstising-01
adverstising-02
adverstising-03

06. Advertising

La publicitat juga un paper molt important per a les empreses i una direcció de marketing correcta marca la diferència a l’hora de mesurar el seu èxit.

L’aposta per accions publicitàries utilitzant distintes plataformes ha portat a Xocolates Torras a confiar en el nostre equip per a l’edició, la creació i el disseny de diversos anuncis de publicitat. Com exemple, vet aquí algunes de les creativitats dissenyades per a la promoció de la marca i dels seus productes en diversos mitjans de paper mass media.

07. Esdeveniments

Treballem juntament amb Xocolates Torras en la creació, el disseny i fins i tot el muntatge de molts dels stands que utilitzen durant el seu pas per diferents fires del sector de l’alimentació, tant a nivell nacional com internacional.>/strong>

De la mateixa forma, l’equip de marketing executa campanyes d’incidència directa mitjançant l’organització d’esdeveniments destinats a la promoció de la marca i dels seus productes.

08. Multimèdia

Ens encarreguem diàriament de dissenyar i generar contingut multimèdia que serveixi d’eina al servei de l’estratègia de marketing de l’empresa.

Creem vídeos corporatius per a la companyia, generem imatges fotografies de qualitat, muntatges i/o il·lustracions de qualitat destinades a la promoció de la marca en diferents canals de comunicació i organitzem shootings de les seves línies de producte, entre d’altres coses.

Vídeo presentació Xocolates Torras

Una peça audiovisual molt especial amb finalitats divulgatius. Aquest vídeo de presentació explica l'origen de la xocolata de manera divertida i amena.

El muntatge és una combinació de diferents mètodes de treball, animació 2D combinat amb animació 3D, mothion graphics i imatges reals de la fàbrica.

Es van fer versions del vídeo en diversos idiomes per diferents dobladors.