Desenvolupament d'un Blog per a la Sagrada Família | Colillas Branding

Sagrada Família

Cap al 2026

La Fundació Junta Constructora del Temple Expiatori de la Sagrada Família es va crear l’any 1895 amb el propòsit d’establir una autoritat que s’encarregués de l’administració dels pressupostos i de la realització del projecte de construcció de l’obra, seguint de manera fidel les directrius d’Antoni Gaudí. La fundació eclesiàstica està formada per l’Arquebisbe de Barcelona i per un grup de patrons els quals col·laboren de forma desinteressada. L’obra magna, icona arquitectònica de la ciutat de Barcelona i reconeguda a nivell mundial, es continua construint gràcies als donatius i a les aportacions dels milers de persones que la visiten diàriament.

Client: Sagrada Família

01. Website

Hem dissenyat i programat el blog de Sagrada Família, atenent les necessitats del client i generant un model web atractiu el qual sap comunicar amb el contingut els valors i la filosofia de la marca i, alhora, ajudant a millorar el seu posicionament online.

El blog de la Sagrada Família neix amb una clara intenció: la de fer partícip a tot el món dels detalls relacionats amb les obres de finalització de l'icònic temple dissenyat per Gaudí. Es tracta d’un diari d’abord on es recull el desenvolupament d’aquest gran repte constructiu i tecnològic; un site dissenyat i programat per l’equip de Colillas Branding en què es publiquen de manera diària articles especialitzats i de divulgació relacionats amb aquesta obra magna.

Visitar Blog
fireshot-capture-1-els-oficis-blog-sagrada-familia-https___blog-sagradafamilia-org_els-oficis_
fireshot-capture-4-subscriu-te-al-ne_-https___blog-sagradafamilia-org_subscriu-te-al-newsletter_
fireshot-capture-5-el-trencadis-__-https___blog-sagradafamilia-org_els