Disseny de catàlegs, Estand mòbil i fulls de mà de producte per a PPG Industries | Colillas Branding

PPG Industries

We protect and beautify the world

PPG Industries, Inc. és una empresa estatunidenca Fortune 500 i proveïdor global de pintures, recobriments i materials especials. Amb seu a Pittsburgh (Pennsilvània), PPG opera en més de 70 països de tot el món. Per ingressos, és la companyia de recobriments més gran del món, seguida de AkzoNobel.

Client: PPG Industries, Inc.
Website: ppg.com
slide-stand-ppg-01
slide-stand-ppg-02
slide-stand-ppg-03
slide-stand-ppg-06
slide-stand-ppg-04
slide-stand-ppg-05
slide-stand-ppg-rollup-01

01. Arquitectura efimera

Estand mòbil

La divisió de Solucions de Trànsit (antiga Ennis Flint, absorbida recentment per PPG) es va presentar a Europa en l'esdeveniment Ves-lo-City 2022, necessitava omplir un espai firal amb elements decoratius, que permetés donar a conèixer mostres de producte, i que fos molt visual, reutilitzable i transportable.

Per a això, vàrem dissenyar un pop-up de 20 m² a una sola imatge retocada en quatre capes i a la que li vam incloure suports invisibles per a penjar mostres de producte. Ens vam encarregar també de la logística per a situar tots els elements a Eslovènia.

Roll Ups

També hem dissenyat diferents roll ups per a promocionar alguns dels productes que ofereix PPG.

02. Futlletons

Donat que aquesta era la primera ocasió en què Ennis Flint es presentava sota la marca PPG, vam muntar i produir 5 fullets de producte i un altre global. Vam comptar amb la col·laboració del departament de màrqueting corporatiu de Pittsburgh, qui ens va facilitar els continguts.

Alhora, ens vam encarregar de reproduir el contingut d'aquests futlletons en diversos idiomes (anglès, alemany, portuguès i castellà)

03. Catàlegs

Dissenyem i produïm diversos catàlegs per a tota la gamma de productes de les solucions per a senyalització de trànsit que ofereix PPG.

  • Catàleg Road marking
  • Catàleg Thermaline en múltiples idiomes
  • Catàleg Off-Higways