Stands - Colillas Branding

Grup La Plana

Grup La Plana porta més de 45 anys com a referent en el sector de l'embalatge de cartó a Espanya. Des de la seva fundació en 1973, Grup La Plana s'ha convertit en un autèntic líder dins del sector espanyol de la fabricació d'envasos i embalatges de cartó ondulat i compacte.

PPG Industries

PPG Industries, Inc. és una empresa estatunidenca Fortune 500 i proveïdor global de pintures, recobriments i materials especials. Amb seu a Pittsburgh (Pennsilvània), PPG opera en més de 70 països de tot el món. Per ingressos, és la companyia de recobriments més gran del món, seguida de AkzoNobel.

Ficep Ibérica

Especialitzada en el subministrament i en la instal•lació de màquines industrials i de sistemes d’alta tecnologia per al processat d’acer, perfils i plaques, Ficep Ibérica és la filial comercial en Espanya de la multinacional Ficep S.p.A., líder alhora en la fabricació de solucions totals per a les industries de construcció d’acer estructural, metall i forja.
Ubicada a Vitòria des del 1989, ofereix una àmplia gamma de productes, recanvis i originals a través d’un exhaustiu servei prevenda i postvenda i manté relacions comercials amb empreses líders en els seus sectors.

Intendència Montevideo

L’òrgan encarregat del control i de l’administració dels serveis governamentals que es presten en la capital de la República Oriental d’Uruguai. Amb l’intendent Daniel Martínez al seu càrrec des del 2005, la Intendència de Montevideo va encarregar a Colillas Branding la posada en marxa i cara visible de la seva participació en el Saló Smart City Expo World Congress 2017. Allà, la Intendència es va fer eco de la seva ferma aposta pel desenvolupament tecnològic a la metròpolis a l’hora d’incrementar la qualitat de vida dels seus ciutadans.