SMM - Colillas Branding

Epiforward 360

Epiforward: la veu de l'epilèpsia porta a la realitat un gran centre de coneixement entorn d'epilèpsia, on tots els integrants que dia a dia treballen en això tenen un espai propi per a formar-se, comunicar-se, transferir el coneixement i per descomptat, fer visible la patologia.

Professionals, pacients, associacions, indústria farmacèutica i investigadors poden participar i sentir-se representats en Epiforward, ja que s'ha pensat des de tots i per a tots.

Grup Industria 90

El grup Industria 90 és una empresa fundada en 1962 dedicada al disseny, fabricació i
comercialització de maquinària de qualitat per a l'hostaleria.

60 anys d'experiència en el sector de l'hostaleria que han volgut celebrar renovant la seva imatge corporativa i rellançant la seva marca Movilfrit Official.

Coutot-Roehrig

Coutot-Roehrig Espanya és la sucursal en el nostre país de Coutot-Roehrig, una firma de referència en genealogia successòria mundialment reconeguda per la seva excel·lència i fiabilitat, creant valor pels seus clients i aliats de manera única i innovadora.

Gràcies a ells, més de 30.000 hereus reben cada any l'herència que els correspon.

Ignasi Conillas

Ignasi Conillas és una empresa d'arquitectura d'exteriors especialista en el desenvolupament de projectes complerts d'arquitectura d'exterior, de reforma o de nova construcció. Donen una resposta integral per satisfer les necessitats del client.

Fincas Cano & Pujol

La immobiliària Cano&Pujol posseeix un gran reconeixement en aquest sector, gràcies als seus més de 18 anys en el mercat immobiliari. Des de l'inici, han conservat el principal objectiu d'acompanyar i ajudar a cada client a aconseguir la venda o compra de la seva llar en el menor temps possible.

Instituto Italiano de Cultura

L'Institut Italià de Cultura de Barcelona, organisme oficial de l'Estat italià, té com a objectiu promoure i difondre la llengua i la cultura italiana en l'àrea de la seva competència (tot el Llevant espanyol: Catalunya, Aragó, Comunitat Valenciana, Múrcia, Illes Balears i el Principat d'Andorra) a través de l'organització d'esdeveniments culturals per afavorir la circulació d'idees, de les arts i les ciències.

Papresa

Papresa és una companyia productora de paper amb més de 125 anys d'història i líder al sud d'Europa.

A l'octubre de 2020, Quantum Capital Partners va adquirir Papresa, marcant així un punt d'inflexió a una empresa centenària. Amb aquesta adquisició, s'inicia un nou període ple de canvis i nous desenvolupaments per créixer dins del seu sector i mantenir-se com a líder.

Friolisa Pomona Iberia

Friolisa Pomona Iberia és la marca de confiança per als restauradors independents, hostaleria i col·lectivitats. Líder en la distribució de productes alimentaris per al sector HoReCa, sorgeix després de l'adquisició en 2019 de les empreses Geland i Cadaico per part del grup francès Pomona Ibèria. Amb una facturació que ronda els 70 milions d'euros anuals, la companyia ofereix una amplíssima oferta en la qual s'inclou producte congelat, refrigerat, en temperatura ambient i producte fresc, abastant un amplíssim ventall d'opcions que van des dels entrants i primers plats fins a les postres i els millors ingredients per a la elaboració de propostes gastronòmiques.

Campanya Vueling

Haztepiloto.com és un programa impulsat per Vueiling i el Centre d’Estudis Superiors de l’Aviació (CESDA) amb l’objectiu de formar a joves pilots per a la seva posterior incorporació a la companyia aèria. La iniciativa conjumina formació professional i oferta d’ocupació i compta amb el suport de la Direcció General de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

A Colillas Branding ens hem encarregat de dissenyar, partint des de zero i juntament amb els actors implicats en el projecte, un pla de comunicació global que promocionés el curs i que impulsés un call to action molt clar: reclutar als integrants de la primera edició de haztepiloto.com.

Monvaga

Dedicada al disseny, a la fabricació i al muntatge d’estructures metàl•liques i tancaments a partir de perfils d’acer estructural i perfils conformats amb xapa, Monvaga compta amb una dilatada experiència dins del sector. Des del 1982, l’empresa, ubicada a Alcoletge (Lleida), ofereix els seus serveis a diferents agents de la construcció, sempre garantint qualitat i terminis d’execució molt ajustats.