Packaging - Colillas Branding

Parandú

“Pizzes amb productes ecològics, de qualitat i proximitat perquè recuperis el sabor més autèntic”. Amb aquest ferm propòsit naixia, l’any 2015, la marca Parandú, una pizzeria ubicada a Sant Cugat del Vallès, de les receptes de la qual s’han anat enamorat cada cop més clients. Al darrere el corró de cuina, els sacs de farina i els aliments 100% ecològics amb els quals treballen, dos xefs amb una proposta forta que es recolza en creativitat, proximitat i talent culinari.

Comfort Union

Tots tenim peces de roba amb les quals ens sentim especialment còmodes; roba que vestim en arribar a casa o durant els caps de setmana i que ens ajuden a relaxar-nos i a oblidar-nos de la rutina i de l’estrès. Amb la intenció de despertar precisament aquesta agradable sensació en els seus clients, neix Comfort Union, una marca de pijames i roba d’estar per casa per a homes i dones la qual destaca pel revolucionari teixit emprat en la confecció de les seves peces de roba, clau del seu èxit.

Barcelona Carton

Líder nacional i referent europeu en la producció de cartró estucat a partir de fibres reciclades i de fibres verges per a diversos segments del mercat; capacitat de producció anual de 180.000 tones; plantilla de més de 200 professionals i experiència que supera els 50 anys.

Xocolates Torras

Fundada l’any 1890, Xocolates Torras és una de les més antigues empreses xocolateres del nostre país. Amb una arrelada presència a Catalunya i també a Espanya, la seva capacitat d’exportació els ha portat a ser una de les empreses més competitives, havent-hi entrat en els mercats de casi 50 països diferents, als 5 continents.
Especialitzats en la producció de xocolata sense gluten i sense sucre, han estat pioners en l’ús d’endolcidors com l’estèvia. El seu èxit està lligat també en bona part a la seva ferma aposta per la investigació i pel desenvolupament i al seu ampli catàleg de productes, amb més de 100 varietats diferents de xocolates que sorprenen i agraden cada dia a més persones per la seva originalitat i inigualable sabor.