Multimèdia - Colillas Branding

Celsa Group

CELSA GROUP és la major empresa siderúrgica de capital espanyol i el segon major productor europeu de productes llargs. La multinacional està formada per vuit grans grups empresarials amb productors d'acer, trens de laminació, plantes de processament, empreses de distribució i centres de reciclatge.

Compta amb més de 9.657 treballadors a tot el món i amb presència industrial a Dinamarca, Espanya, Finlàndia, Noruega, Polònia, Suècia i Regne Unit.

Adyen

Adyen va ser fundada en 2006 per un equip de professionals de la indústria de pagaments.​ Amb seu a Amsterdam, l'empresa ocupa prop de 2.000 persones en oficines en 23 països. És una empresa de pagaments holandesa que permet que empreses acceptin pagaments per e-commerce, dispositius mòbils i punts de venda. Està cotitzada en la Borsa de Valors Euronext.

Adyen oferta als comerciants serveis en línia per a acceptar pagaments electrònics per mètodes de pagament, incloent-hi targetes de crèdit, pagaments bancaris, targetes de dèbit, transferència bancària i transferències bancàries en temps real, amb base en serveis bancaris en línia.

La plataforma de pagament en línia de Adyen es connecta a mètodes de pagament a tot el món. Els mètodes de pagament inclouen targetes de crèdit internacionals, mètodes basats en diners locals, mètodes de banc per Internet i mètodes de pagament mòbil.
La plataforma de tecnologia actua com un gateway de pagament, proveïdor de serveis de pagament i ofereix gestió de risc i adquisició local.

Mútua Universal

Mútua Universal, Mugenat, mútua col·laboradora amb la Seguretat Social, núm. 10, és una associació voluntària d'empreses que, sense ànim de lucre, es constitueix legalment com a col·laboradora de la Seguretat Social amb la responsabilitat mancomunada de les empreses associades.

Mútua Universal presta els serveis atribuïts a les mútues mitjançant l'aplicació d'un model propi de gestió orientat a les més elevades prestacions i desenvolupat sobre els principis d'universalitat, excel·lència, innovació i tecnologia, i proximitat.

Celsa Annual Meeting 2021

CELSA GROUP és la major empresa siderúrgica de capital espanyol i el segon major productor europeu de productes llargs. La multinacional està formada per vuit grans grups empresarials amb productors d'acer, trens de laminació, plantes de processament, empreses de distribució i centres de reciclatge.

Compta amb més de 9.657 treballadors a tot el món i amb presència industrial a Dinamarca, Espanya, Finlàndia, Noruega, Polònia, Suècia i Regne Unit.

Coutot-Roehrig

Coutot-Roehrig Espanya és la sucursal en el nostre país de Coutot-Roehrig, una firma de referència en genealogia successòria mundialment reconeguda per la seva excel·lència i fiabilitat, creant valor pels seus clients i aliats de manera única i innovadora.

Gràcies a ells, més de 30.000 hereus reben cada any l'herència que els correspon.

Ignasi Conillas

Ignasi Conillas és una empresa d'arquitectura d'exteriors especialista en el desenvolupament de projectes complerts d'arquitectura d'exterior, de reforma o de nova construcció. Donen una resposta integral per satisfer les necessitats del client.

Papresa

Papresa és una companyia productora de paper amb més de 125 anys d'història i líder al sud d'Europa.

A l'octubre de 2020, Quantum Capital Partners va adquirir Papresa, marcant així un punt d'inflexió a una empresa centenària. Amb aquesta adquisició, s'inicia un nou període ple de canvis i nous desenvolupaments per créixer dins del seu sector i mantenir-se com a líder.

Monvaga

Dedicada al disseny, a la fabricació i al muntatge d’estructures metàl•liques i tancaments a partir de perfils d’acer estructural i perfils conformats amb xapa, Monvaga compta amb una dilatada experiència dins del sector. Des del 1982, l’empresa, ubicada a Alcoletge (Lleida), ofereix els seus serveis a diferents agents de la construcció, sempre garantint qualitat i terminis d’execució molt ajustats.

Comfort Union

Tots tenim peces de roba amb les quals ens sentim especialment còmodes; roba que vestim en arribar a casa o durant els caps de setmana i que ens ajuden a relaxar-nos i a oblidar-nos de la rutina i de l’estrès. Amb la intenció de despertar precisament aquesta agradable sensació en els seus clients, neix Comfort Union, una marca de pijames i roba d’estar per casa per a homes i dones la qual destaca pel revolucionari teixit emprat en la confecció de les seves peces de roba, clau del seu èxit.

Palau i Associats

Palau i Associats neix amb una clara intenció: convertir-se en l’equip assessor i de confiança d’empresaris, treballadors autònoms i particulars a l’hora de gestionar els seus tràmits fiscals, laborals, mercantils o d’altres índoles. Avalats per una afermada trajectòria dins dels àmbits de l’assessorament i de la consultoria fiscal, financera i legal, entre altres, l’equip de Palau i Associats ofereix als seus clients una atenció integral i els hi ajuda a prendre les millors decisions perquè no hagin de preocupar-se per res més.