Esdeveniments - Colillas Branding

International Bureau for Epilepsy

L'IBE millora la condició social i la qualitat de vida de les persones amb epilèpsia i els qui conviuen amb elles. Tenen una visió del món on la ignorància i la por a l'epilèpsia són reemplaçats per comprensió i cura.

L'IBE està format per professionals interessats ​​en els aspectes mèdics i no
mèdics de l'epilèpsia. Aborden problemes socials com l'educació, l'ocupació, les assegurances, les restriccions del permís de conduir i la consciència pública.

Celsa Group

CELSA GROUP és la major empresa siderúrgica de capital espanyol i el segon major productor europeu de productes llargs. La multinacional està formada per vuit grans grups empresarials amb productors d'acer, trens de laminació, plantes de processament, empreses de distribució i centres de reciclatge.

Compta amb més de 9.657 treballadors a tot el món i amb presència industrial a Dinamarca, Espanya, Finlàndia, Noruega, Polònia, Suècia i Regne Unit.

Epiforward 360

Epiforward: la veu de l'epilèpsia porta a la realitat un gran centre de coneixement entorn d'epilèpsia, on tots els integrants que dia a dia treballen en això tenen un espai propi per a formar-se, comunicar-se, transferir el coneixement i per descomptat, fer visible la patologia.

Professionals, pacients, associacions, indústria farmacèutica i investigadors poden participar i sentir-se representats en Epiforward, ja que s'ha pensat des de tots i per a tots.

Grup La Plana

Grup La Plana porta més de 45 anys com a referent en el sector de l'embalatge de cartó a Espanya. Des de la seva fundació en 1973, Grup La Plana s'ha convertit en un autèntic líder dins del sector espanyol de la fabricació d'envasos i embalatges de cartó ondulat i compacte.

Adyen

Adyen va ser fundada en 2006 per un equip de professionals de la indústria de pagaments.​ Amb seu a Amsterdam, l'empresa ocupa prop de 2.000 persones en oficines en 23 països. És una empresa de pagaments holandesa que permet que empreses acceptin pagaments per e-commerce, dispositius mòbils i punts de venda. Està cotitzada en la Borsa de Valors Euronext.

Adyen oferta als comerciants serveis en línia per a acceptar pagaments electrònics per mètodes de pagament, incloent-hi targetes de crèdit, pagaments bancaris, targetes de dèbit, transferència bancària i transferències bancàries en temps real, amb base en serveis bancaris en línia.

La plataforma de pagament en línia de Adyen es connecta a mètodes de pagament a tot el món. Els mètodes de pagament inclouen targetes de crèdit internacionals, mètodes basats en diners locals, mètodes de banc per Internet i mètodes de pagament mòbil.
La plataforma de tecnologia actua com un gateway de pagament, proveïdor de serveis de pagament i ofereix gestió de risc i adquisició local.

Celsa Annual Meeting 2021

CELSA GROUP és la major empresa siderúrgica de capital espanyol i el segon major productor europeu de productes llargs. La multinacional està formada per vuit grans grups empresarials amb productors d'acer, trens de laminació, plantes de processament, empreses de distribució i centres de reciclatge.

Compta amb més de 9.657 treballadors a tot el món i amb presència industrial a Dinamarca, Espanya, Finlàndia, Noruega, Polònia, Suècia i Regne Unit.

Médicos Sin Fronteras

Médicos Sin Fronteras és una organització internacional sense ànim de lucre i d'acció mèdic-humanitària que assisteix a persones excloses d'atenció mèdica i amenaçades per conflictes armats, violència, epidèmies, malalties oblidades o desastres naturals, sense cap discriminació per motius de raça, sexe, religió, filosofia o política. Premiada amb el Nobel de la pau en 1999, la seva raó de ser se centra en desenvolupa accions que preservin la vida i alleugin el sofriment de les persones que habiten aquest món. Es tracta d'una organització amb independència financera que presta assistència sense estar condicionats per interessos polítics, econòmics o religiosos; se sustenta per entitats privades i per les donacions de milions de persones.

Invensys

Fundada l’any 1999 després de la fusió de BRT i Siebe i amb oficines ubicades a tots els punts del món, la forta presència mundial de la multinacional Invensys, amb seu a Londres, es va fer patent també en la comercialització dels seus productes, venuts a més de 180 països. Dedicada al hardware y al software d’infraestructures i especialitzada en oferir solucions d’enginyeria i tecnologia global, l’empresa va ser absorbida l’any 2014 per la francesa Schneider Electric, especialitzada en el subministrament de tecnologies que optimitzen el rendiment operatiu i la rendibilitat de les empreses.

Barcelona Carton

Líder nacional i referent europeu en la producció de cartró estucat a partir de fibres reciclades i de fibres verges per a diversos segments del mercat; capacitat de producció anual de 180.000 tones; plantilla de més de 200 professionals i experiència que supera els 50 anys.