Branding - Colillas Branding

Epiforward 360

Epiforward: la veu de l'epilèpsia porta a la realitat un gran centre de coneixement entorn d'epilèpsia, on tots els integrants que dia a dia treballen en això tenen un espai propi per a formar-se, comunicar-se, transferir el coneixement i per descomptat, fer visible la patologia.

Professionals, pacients, associacions, indústria farmacèutica i investigadors poden participar i sentir-se representats en Epiforward, ja que s'ha pensat des de tots i per a tots.

PPG Industries

PPG Industries, Inc. és una empresa estatunidenca Fortune 500 i proveïdor global de pintures, recobriments i materials especials. Amb seu a Pittsburgh (Pennsilvània), PPG opera en més de 70 països de tot el món. Per ingressos, és la companyia de recobriments més gran del món, seguida de AkzoNobel.

Grup Industria 90

El grup Industria 90 és una empresa fundada en 1962 dedicada al disseny, fabricació i
comercialització de maquinària de qualitat per a l'hostaleria.

60 anys d'experiència en el sector de l'hostaleria que han volgut celebrar renovant la seva imatge corporativa i rellançant la seva marca Movilfrit Official.

ESR Research

Empresa dedicada a la coordinació i desenvolupament d'estudis de mercat en diferents sectors i països. Els seus clients són petites i grans empreses globals de recerca a les quals brinden un servei integral complet mantenint la seva confiança a través de la professionalitat i serietat del seu treball.

Coutot-Roehrig

Coutot-Roehrig Espanya és la sucursal en el nostre país de Coutot-Roehrig, una firma de referència en genealogia successòria mundialment reconeguda per la seva excel·lència i fiabilitat, creant valor pels seus clients i aliats de manera única i innovadora.

Gràcies a ells, més de 30.000 hereus reben cada any l'herència que els correspon.

Ignasi Conillas

Ignasi Conillas és una empresa d'arquitectura d'exteriors especialista en el desenvolupament de projectes complerts d'arquitectura d'exterior, de reforma o de nova construcció. Donen una resposta integral per satisfer les necessitats del client.

Fincas Cano & Pujol

La immobiliària Cano&Pujol posseeix un gran reconeixement en aquest sector, gràcies als seus més de 18 anys en el mercat immobiliari. Des de l'inici, han conservat el principal objectiu d'acompanyar i ajudar a cada client a aconseguir la venda o compra de la seva llar en el menor temps possible.

Quantum Capital Partners

Quantum Capital Partners (QCP) és una empresa d'inversió internacional de ràpid creixement amb seu a Múnich.

QCP s'enfoca en negocis amb un potencial de desenvolupament considerable, per exemple, actius orfes i no rentables de grans conglomerats, assegurant amb el seu suport empresarial un futur sostenible i rentable per les respectives empreses.

Afry Global Channel

Afry Global Channel és la porta d'entrada de les marques a Àfrica i és la seva guia per trobar i treballar amb els millors punts de venda del continent.

Coneixen el retail a Àfrica. Saben on i quant acostar-se a cada client i com negociar amb les empreses per ubicar els productes en els millors espais dels punts de venda.

Papresa

Papresa és una companyia productora de paper amb més de 125 anys d'història i líder al sud d'Europa.

A l'octubre de 2020, Quantum Capital Partners va adquirir Papresa, marcant així un punt d'inflexió a una empresa centenària. Amb aquesta adquisició, s'inicia un nou període ple de canvis i nous desenvolupaments per créixer dins del seu sector i mantenir-se com a líder.