Advertising - Colillas Branding

Ignasi Conillas

Ignasi Conillas és una empresa d'arquitectura d'exteriors especialista en el desenvolupament de projectes complerts d'arquitectura d'exterior, de reforma o de nova construcció. Donen una resposta integral per satisfer les necessitats del client.

Fincas Cano & Pujol

La immobiliària Cano&Pujol posseeix un gran reconeixement en aquest sector, gràcies als seus més de 18 anys en el mercat immobiliari. Des de l'inici, han conservat el principal objectiu d'acompanyar i ajudar a cada client a aconseguir la venda o compra de la seva llar en el menor temps possible.

Instituto Italiano de Cultura

L'Institut Italià de Cultura de Barcelona, organisme oficial de l'Estat italià, té com a objectiu promoure i difondre la llengua i la cultura italiana en l'àrea de la seva competència (tot el Llevant espanyol: Catalunya, Aragó, Comunitat Valenciana, Múrcia, Illes Balears i el Principat d'Andorra) a través de l'organització d'esdeveniments culturals per afavorir la circulació d'idees, de les arts i les ciències.

Campanya Vueling

Haztepiloto.com és un programa impulsat per Vueiling i el Centre d’Estudis Superiors de l’Aviació (CESDA) amb l’objectiu de formar a joves pilots per a la seva posterior incorporació a la companyia aèria. La iniciativa conjumina formació professional i oferta d’ocupació i compta amb el suport de la Direcció General de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

A Colillas Branding ens hem encarregat de dissenyar, partint des de zero i juntament amb els actors implicats en el projecte, un pla de comunicació global que promocionés el curs i que impulsés un call to action molt clar: reclutar als integrants de la primera edició de haztepiloto.com.

Comfort Union

Tots tenim peces de roba amb les quals ens sentim especialment còmodes; roba que vestim en arribar a casa o durant els caps de setmana i que ens ajuden a relaxar-nos i a oblidar-nos de la rutina i de l’estrès. Amb la intenció de despertar precisament aquesta agradable sensació en els seus clients, neix Comfort Union, una marca de pijames i roba d’estar per casa per a homes i dones la qual destaca pel revolucionari teixit emprat en la confecció de les seves peces de roba, clau del seu èxit.

Palau i Associats

Palau i Associats neix amb una clara intenció: convertir-se en l’equip assessor i de confiança d’empresaris, treballadors autònoms i particulars a l’hora de gestionar els seus tràmits fiscals, laborals, mercantils o d’altres índoles. Avalats per una afermada trajectòria dins dels àmbits de l’assessorament i de la consultoria fiscal, financera i legal, entre altres, l’equip de Palau i Associats ofereix als seus clients una atenció integral i els hi ajuda a prendre les millors decisions perquè no hagin de preocupar-se per res més.

CESDA

CESDA és el primer centre de formació universitària per a pilots d’aviació comercial que es va crear a Espanya, l’any 2001. Convertit en un referent en el sector, li avalen tant els seus més de 15 anys de trajectòria com la seva àmplia oferta formativa, de qualitat i avalada pel seu sector professional, per l’Administració Pública i per les institucions universitàries. Ubicat a Reus (Tarragona), i amb una de les flotes més modernes i completes, destaca per oferir projectes formatius de qualitat i al mateix nivell que els grans centres de formació aeronàutica europeus.

Xocolates Torras

Fundada l’any 1890, Xocolates Torras és una de les més antigues empreses xocolateres del nostre país. Amb una arrelada presència a Catalunya i també a Espanya, la seva capacitat d’exportació els ha portat a ser una de les empreses més competitives, havent-hi entrat en els mercats de casi 50 països diferents, als 5 continents.
Especialitzats en la producció de xocolata sense gluten i sense sucre, han estat pioners en l’ús d’endolcidors com l’estèvia. El seu èxit està lligat també en bona part a la seva ferma aposta per la investigació i pel desenvolupament i al seu ampli catàleg de productes, amb més de 100 varietats diferents de xocolates que sorprenen i agraden cada dia a més persones per la seva originalitat i inigualable sabor.