Parandú | Colillas Branding

Parandú

Tot fet de debò i per endur

“Pizzes amb productes ecològics, de qualitat i proximitat perquè recuperis el sabor més autèntic”. Amb aquest ferm propòsit naixia, l’any 2015, la marca Parandú, una pizzeria ubicada a Sant Cugat del Vallès, de les receptes de la qual s’han anat enamorat cada cop més clients. Al darrere el corró de cuina, els sacs de farina i els aliments 100% ecològics amb els quals treballen, dos xefs amb una proposta forta que es recolza en creativitat, proximitat i talent culinari.

Client: Parandú
Website: parandu.com

01. Branding

El nostre equip no només va encarregar-se de la creació de la identitat corporativa de Parandú, quelcom que engloba tots els aspectes visuals; també els hi va oferir assessorament a l’hora de definir la marca i de buscar quina era la millor manera de comunciar-la als seus clients.

D’inspiració retro i vintage, atenent a les necessitats i peticions dels creadors de l’empresa, la nostra divisió de Disseny va crear el logotip de la companyia; la imatge després seria utilitzada per prodruïr articles de merchandasing, les cartes del menú o els flyers pel “buzoneo”, entre altres. Del disseny i de la producció de tot això ens hem encarregat a Colillas Branding, així com de la decoració de tot el local i de la retolació de tots els seus vehicles.

02.Packaging

El secret està a la caixa

El packaging d’un producte compleix moltes funcions, entre elles la de protegir el contingut - la més important, de fet-, per això suposa un element al qual cal prestar molta atenció. Per a Parandú, a més, el packaging representa una manera de diferenciar-se i de crear marca, ençà que dissenyàrem per ells unes caixes especialment pensades amb aquest objectiu, incorporant el seu logotip i alguns dels claims que defineixen la seva filosofia.

03. Website

Amb la identitat corporativa creada i les accions per potenciar la seva marca ja en marxa, faltava un tema per resoldre: la pàgina web.

Per Parandú era important que qualsevol client pogués consultar la carta del restaurant de manera online, per això va ser necessari crear un site en què hi constara tota aquesta informació.

El resultat, una web de disseny modern i atractiu que respon tant a les necessitats de Parandú com a les dels seus clients (usabilitat web). Programada per adaptar-se a diferents dispositius mòbils (disseny responsive), el web sap comunicar a més tant els valors com la filosofia de la marca, sense oblidar l’aspecte visual; al cap i a la fi, es diu que comencem a menjar pels ulls, no? Doncs ho hem aconseguit! A Parandú tenen la web més apetitosa del món.

Visitar web