Serveis de màrqueting globals | Colillas Branding

Papresa

We are paper

Papresa és una companyia productora de paper amb més de 125 anys d'història i líder al sud d'Europa.

A l'octubre de 2020, Quantum Capital Partners va adquirir Papresa, marcant així un punt d'inflexió a una empresa centenària. Amb aquesta adquisició, s'inicia un nou període ple de canvis i nous desenvolupaments per créixer dins del seu sector i mantenir-se com a líder.

Client: Papresa
Website: papresa.com

01. Branding

Papresa ha confiat en el nostre equip per realitzar un canvi d'imatge corporativa per a què reflecteixi aquesta nova etapa que s'inicia.

A més de dissenyar una imatge corporativa completament renovada, hem treballat sobre totes les seves aplicacions: targetes de visita, peus de correu electrònic, paper de carta i sobres, sense oblidar la implementació de la nova marca a espais físics de la factoria i la preparació de productes de merchandising.

portfolio-papresa-slide-branding-logotipo-01
portfolio-papresa-slide-branding-logotipo-02
portfolio-papresa-slide-branding-mic-01
portfolio-papresa-slide-branding-mic-02
portfolio-papresa-slide-branding-mic-03
portfolio-papresa-slide-branding-rotulacion-01
portfolio-papresa-slide-branding-rotulacion-05
portfolio-papresa-slide-branding-rotulacion-02
portfolio-papresa-slide-branding-rotulacion-03

02. Aplicacions

Hem treballat sobre totes les seves aplicacions: targetes de visita, peus de correu electrònic, paper de carta i sobres, equipament per treballadors, així com qualsevol element que vagi sorgint segons les necessitats. També hem dissenyat i produït roll-ups de presentació, implementat elements corporis en diferents llocs de la factoria i preparat productes de merchandising per treballadors i clients.

03. Website

Hem dissenyat i programat la nova web de Papresa. Com resultat tenim un disseny modern que representa el gran canvi en el que està immersa l'empresa.

Visitar la web

04. Social Media

Planifiquem i executem la presència a les xarxes socials de Papresa.

Generem continguts per la web i treballem en la dinamització de publicacions a les xarxes socials per enfortir la marca.

colillas-branding-felicitacion-navidad-papresa-2021-01
colillas-branding-felicitacion-navidad-papresa-2021-02

05. Nadal

El Nadal és una època de felicitat i alegria. Per aquesta raó ens agrada que tots els nostres clients comptin amb la seva felicitació de Nadal personalitzada.

En aquesta ocasió, per Papresa, vam preparar una postal física en paper i una animació de vídeo per a que l'enviessin a tots els seus contactes.

06. Multimèdia

Realitzem material de vídeo per la promoció de l'empresa.

Creem vídeos corporatius per la companyia per presentar la seva història i instal·lacions, així com per documentar el gran canvi que està vivint Papresa.

Timelapse del procés de construcció de la nova EDARI

Ens hem encarregat de la creació d'un timelapse amb el procés de construcció de la nova EDARI.

Timelapse de la remodelació de la MP5

Un altre timelapse realitzat per a Papresa, en aquesta ocasió per a mostrar tot el procés de remodelació de la màquina PM5.