Palau i Associats | Colillas Branding

Palau i Associats

Consultors, Advocats i Economistes

Palau i Associats neix amb una clara intenció: convertir-se en l’equip assessor i de confiança d’empresaris, treballadors autònoms i particulars a l’hora de gestionar els seus tràmits fiscals, laborals, mercantils o d’altres índoles. Avalats per una afermada trajectòria dins dels àmbits de l’assessorament i de la consultoria fiscal, financera i legal, entre altres, l’equip de Palau i Associats ofereix als seus clients una atenció integral i els hi ajuda a prendre les millors decisions perquè no hagin de preocupar-se per res més.

Client: Palau i Associats

01. Branding

Palau i Associats ens va sol·licitar ajuda a l’hora de gestionar la seva identitat corporativa.

El nostre equip de disseny va encarregar-se de crear un logotip nou per a la companyia, amb traços elegants, sofisticats i avantguardistes, tal i com ens van sol·licitar. Vam dissenyar i produir tota la papereria de la marca (paper de carta, carpetes, targetes d’empresa, segells, bloc de notes, etc.) i els vam assessorar en relació a quina era la millor manera de comunicar als seus clients els seus valors i la seva filosofia.

De la mateixa forma, i al llarg d’aquest temps de col•laboració que ens uneix a ells, ens hem encarregat del disseny i la producció de les seves felicitacions de Nadal, catàlegs de serveis, productes de marxandatge i anuncis publicitaris.

03. Website

Hem dissenyat i programat la pàgina web de Palau i Associats d’acord amb les seves necessitats i atenent, com sempre, criteris d’usabilitat web, experiència d’usuari, accessibilitat, disseny responsive, etc.

De la mateixa manera, el nostre equip de redacció s’ha encarregat de crear tot el contingut web del portal, mirant de transmetre de la manera més efectiva tant els valors com la filosofia de l’equip d’assessors, advocats i economistes.

Visitar website

04. Social Media Marketing

Actualment resulta gairebé impensable que una empresa no tingui presència a les xarxes socials.

El nostre equip s’ha encarregat de la creació de tot l’entramat de xarxes socials de Palau i Associats, un canal de comunicació que l’empresa de Terrassa aprofita per donar a conèixer els seus serveis, captar nous seguidors, crear vincles de fidelització amb els seus clients i per oferir atenció i assessorament en moment puntuals.

No només gestionem les seves comunitats socials, també actualitzem periòdicament el blog de Palau i Associats, amb continguts especialment creats per optimitzar el posicionament a cercadors.

07. Multimèdia

El nostre equip va encarregar-se de planificar i portar a terme una sessió fotogràfica, els protagonistes de la qual van ser els membres de l’equip de Palau i Associats.

Palau i Associats és una marca que transmet professionalitat, modernitat i proximitat. Els diferents departaments de Colillas Branding vam unir-nos per buscar, de manera conjunta, la millor manera d’ajudar-los a transmetre aquests valors; i així ho vam fer, tenint-ho en compte tant a l’hora de dissenyar la seva pàgina web com a l’hora de crear els continguts que la componen o les publicacions que es comparteixen periòdicament a les seves xarxes socials.

Amb aquest objectiu en ment, també els hi vam recomanar la inclusió de fotografies de l’staff al seu portal, ja que consideràvem que l’acció casava amb els seus objectius.

Carla Martínez Riquelme

Departament Fiscal i Comptable

Marc Carrasco Bofill

Assessor Fiscal

Mireia Caparrós Alfaro

Assessora fiscal

Joan Palau Salas

Cap de Departament Intern

Montse Palau Salas

Directora Assessora Fiscal