Organització de l'esdeveniment híbrid Celsa Annual Meeting 2023 | Colillas Branding

Celsa Group

Together, stronger than ever

CELSA GROUP és la major empresa siderúrgica de capital espanyol i el segon major productor europeu de productes llargs. La multinacional està formada per vuit grans grups empresarials amb productors d'acer, trens de laminació, plantes de processament, empreses de distribució i centres de reciclatge.

Compta amb més de 9.657 treballadors a tot el món i amb presència industrial a Dinamarca, Espanya, Finlàndia, Noruega, Polònia, Suècia i Regne Unit.

Client: CELSA Group

01. Esdeveniment híbrid

Participem en la nova edició de la reunió anual de Celsa Group, aquesta vegada en format híbrid.

Després de l'edició de 2021 realitzada de forma 100% virtual i de la qual ja us comptem els detalls aquí, enguany Celsa Group va voler fer la reunió en format híbrid.

Tres localitzacions físiques: Barcelona, Bilbao i Santander, connectades en directe entre elles mitjançant el nostre sistema WeCongress. Gràcies a això, tots els ponents i assistents van poder interactuar entre ells com si estiguessin en una mateixa sala.

Un desafiament tecnològic que ens va suposar un gran repte i que vam poder dur a terme sense problemes.

Alhora es va obrir un microsite perquè des de les diferents plantes poguessin veure l'esdeveniment. D'aquesta manera, més de 1.300 professionals de Celsa Spain Group i Global Support&Services, van poder seguir i participar de les ponències, del lliurament de premis, sessió de preguntes i respostes i parlaments de les autoritats.

02. Realització audiovisual

Tres localitzacions amb quatre realitzacions diferents

Durant l'esdeveniment es va dur a terme la realització dels directes des de cadascuna de les tres ubicacions on va tenir lloc l'esdeveniment.

A aquestes tres realitzacions, se li va afegir una quarta per a la versió virtual de l'esdeveniment. D'aquesta manera permetem a una gran part de l'equip de Celsa Group formar part del metaesdeveniment sense necessitat de desplaçar-se fins algun dels amfiteatres on estaven succeint els directes.

wecongres-realizacion-celsa-2023-001
wecongres-realizacion-celsa-2023-007
wecongres-realizacion-celsa-2023-005
wecongres-realizacion-celsa-2023-002-v2
wecongres-realizacion-celsa-2023-003
wecongres-realizacion-celsa-2023-006
wecongres-realizacion-celsa-2023-004

03. Microsite

Es va crear un microsite amb el streaming en directe de l'esdeveniment, de tal forma que des de les plantes de Celsa Group poguessin assistir de manera virtual.

04. Vídeo de presentació

Presentació del Portal Celsa

Dins del marc de la Reunió Anual 2023, vam realitzar un vídeo de presentació que mostra les eines més útils que ofereix el portal als empleats de Celsa Group.

El vídeo es va projectar durant les pauses de la Reunió Anual de 2023, però també s'utilitzarà per a la reproducció en les pantalles informatives que es troben a les oficines i a les plantes de Celsa Group al llarg de l'any.

05. Vídeo grua GR40

Presentació del projecte d'automatització de la grua GR40

A Celsa Group treballen des de fa temps en l'automatització de la grua GR40 per a moure palanquetes.

Per a la seva píndola d'innovació de maig de 2023 ens van encarregar la creació d'un vídeo promocional per a donar a conèixer aquest projecte i el seu pla d'aplicació per a altres plantes de grup./span>

En aquest cas despleguem càmeres i drons per a obtenir les imatges necessàries per a la narrativa del vídeo. També es van realitzar entrevistes a les persones implicades en el projecte creant ells el fil conductor de l'audiovisual.

logo-wecongress-light-x512

Si estàs interessat en crear una plataforma de formació online, celebrar un congrés virtual o organitzar una reunió d'accionistes o assamblea en directe i en línia, amb totes les garanties legals i tècniques, wecongress.es és la solució que estàs cercant!

Visita l'espai wecongress by Colillas Branding per més informació o deixa'ns les teves dades i et contactarem sense compromís.