Vídeo tutorials per a Mútua Universal | Colillas Branding

Mútua Universal

Mútua col·laboradora amb la Seguretat Social

Mútua Universal, Mugenat, mútua col·laboradora amb la Seguretat Social, núm. 10, és una associació voluntària d'empreses que, sense ànim de lucre, es constitueix legalment com a col·laboradora de la Seguretat Social amb la responsabilitat mancomunada de les empreses associades.

Mútua Universal presta els serveis atribuïts a les mútues mitjançant l'aplicació d'un model propi de gestió orientat a les més elevades prestacions i desenvolupat sobre els principis d'universalitat, excel·lència, innovació i tecnologia, i proximitat.

Client: Mutua Universal

01. Multimèdia

Totes les empreses associades a Mútua Universal compten amb aquesta eina, a través de la qual poden gestionar fàcilment la informació relacionada amb els seus treballadors quant a contingències laborals i comunes es refereix.

Per a aconseguir una corba d'aprenentatge ràpida i donar a conèixer aquest servei als seus clients, Mútua Universal va acudir a nosaltres. Ens va sol·licitar quina era la millor manera de traslladar la informació i d'explicar de manera pròxima i clara, tots els avantatges de la Zona Privada del seu web als seus clients.

El resultat, un mètode de formació no presencial dissenyat i desenvolupat pel nostre equip. El canal, una sèrie de vídeo-tutorials i manuals impresos de consulta.

Clínica En línia beneficis col·lectiu metge

Eines Mútua Universal

Tutorial Mútua Universal

Proposada Vídeo FAQ Mútua Universal

02. Animació 3D

Per a aconseguir un producte que generés confiança des del principi, ideem l'ús d'un tutor virtual. Usant tècniques d'animació 3D aconseguim que la Doctora MU, ajudés, pas a pas a gestionar totes les tasques de la Zona Privada, sempre presentant-se, en manera latent, a qualsevol petició que feia l'usuari.

Es van remenar diferents propostes, models i escenaris. Us recomanem que visualitzeu l'interessant vídeo de presentació.

Presentació del projecte Mútua Universal