Movilfrit | Colillas Branding

Movilfrit

Cooking & Cooling for you

Movilfrit porta des del 1962 dissenyant, fabricant i comercialitzant maquinària per l’àmbit de l’hostaleria i de la restauració. Les seves solucions en matèria d’equipament integral per a la cuina professional arriben a restaurants i negocis de tots els punts del planeta, gràcies en bona part a la seva àmplia xarxa de distribuïdors i delegats comercials, així com a la qualitat lligada als seus productes i serveis.

Client: Movilfrit

01. Branding

Portem des de l’any 2013 encarregant-nos del disseny, l’edició i la producció dels catàlegs de producte anuals d’aquesta companyia de referència en el sector de la restauració.

Sempre amb les mires posades en incrementar les possibilitats comercials de l’empresa mitjançant una eina al servei del marketing com continua sent el catàleg físic de productes, hem creat al llarg de la nostra trajectòria de col·laboració amb la marca diferents propostes, apostant sempre per dissenys atractius, útils i capaços d’albergar un ampli volum d’informació i dades relacionades amb la maquinària comercialitzada per Movilfrit.

02. Website

Hem dissenyat i programat la pàgina web de Movilfrit, atenent a les necessitats del client i generant un model web atractiu, amb la qual es comuniquen els valors i la filosofia de la marca i, alhora, es treballa el seu posicionament online.

Hem apostat en la programació del seu web per un disseny responsive, capaç d’adaptar-se a tots els dispositius mòbils. També hem cuidat aspectes com la usabilitat web, l’accessibilitat i la visibilitat correcta de la pàgina. Incorporem al sistema, alhora, una Intranet dissenyada de manera exclusiva, per petició de Movilfrit, com a eina al servei dels seus clients.

Visitar web

03. Social Media Marketing

L’efectivitat dels resultats que generen actualment les campanyes de social media marketing porta a empreses com Movilfrit a voler apostar per aquests canals.

Incrementar les vendes, generar impactes visuals que enforteixin la imatge de la marca, captar nous clients, fidelitzar els ja adquirits i oferir un canal d’atenció al client alternatiu són alguns dels objectius que hem assolit amb la creació de l’entramat de xarxes socials per a Movilfrit.

04. Multimèdia

Els mitjans digitals suposen una eina perfecta a l’hora de promocionar i vendre els serveis i els productes dels nostres clients.

Per això el nostre equip ha generat per a Movilfrit recursos gràfics amb els quals reforçar aquest propòsit; parlem d’imatges en 3D, creació de banners publicitaris, fotografies professionals per a web, social mèdia i catàlegs, etc.