Re disseny de la marca, disseny i construcció d'estands | Colillas Branding

Monvaga

Especialistes en el desenvolupament d’estructures metàl·liques

Dedicada al disseny, a la fabricació i al muntatge d’estructures metàl•liques i tancaments a partir de perfils d’acer estructural i perfils conformats amb xapa, Monvaga compta amb una dilatada experiència dins del sector. Des del 1982, l’empresa, ubicada a Alcoletge (Lleida), ofereix els seus serveis a diferents agents de la construcció, sempre garantint qualitat i terminis d’execució molt ajustats.

Client: Monvaga
Website: monvaga.com

01. Branding

Catàlegs de productes i serveis, flyers corporatius, anuncis publicitaris, targetes de presentació, papereria... Tot allò que fa referència a la identitat corporativa i a les aplicacions de Monvaga ha nascut a Colillas Branding.

Portem des del 1999 treballant de la mà de Monvaga, un dels nostres clients més longeus, els quals van confiar en nosaltres des dels seus primers anys. Ens vam encarregar de dissenyar el seu logotip fa anys i els hi vam assessorar a l’hora de transmetre els seus serveis i comunicar els seus valors a través de la seva imatge.

02. Website

Amb els anys, l’univers 2.0 ha anat evolucionant molt ràpidament i Monvaga no ha volgut quedar-se enrere. És per això que l’any 2017 ens encarreguem de redissenyar el seu site, apostant per oferir una informació més detallada i completa tants dels seus serveis com dels seus projectes.

Projecte de tal esforç sorgeix una pàgina web totalment renovada, amb un aspecte visual molt més modern i adaptada als temps que corren; s’han cuidat tant els aspectes relacionats amb les necessitats del client (usabilitat web) com aquells que guarden relació amb l'ús multi dispositius (disseny responsive).

Visitar web

03. SMM

Si no estàs a les xarxes socials, no existeixes.

És veritat que sona una mica radical, però també ho és que, en el temps que corren, es fa inconcebible no estar present dins l’univers social media. Amb la finalitat de poder oferir als seus clients nous canals de comunicació, Monvaga ens va sol·licitar la creació de diferents perfils socials; el nostre equip de social media marketing va crear doncs tot un entramat de xarxes i actualment s’encarrega d'actualitzar i dinamitzar-les amb continguts relacionats amb l'empresa i el seu sector.

Es va reforçar aquesta acció, alhora, amb la posada en marxa d’un blog corporatiu on s’explica l’actualitat relacionada amb el sector al qual pertany l’empresa, així com detalls dels projectes realitzats per aquesta.

04. Multimèdia

Al llarg de la seva trajectòria el nostre equip ha creat diverses peces audiovisuals relacionades amb l’activitat de l’empresa, les quals van des de un vídeo de presentació de Monvaga, en què es mostren les seves instal·lacions i es donen a conèixer els seus serveis, fins a una peça audiovisual en què s’aborden quins han estat els seus projectes més destacats.

En un dels últims treballs en aquesta àrea, el nostre equip va gestionar, fins i tot, una gravació aèria realitzada amb drons.

05. Stands & Events

La relació que ens uneix a Monvaga es remunta molts anys enrere. En aquest temps caminant plegats, el nostre equip també ha satisfet les necessitats de l’empresa a l’hora de crear esdeveniments; ens hem encarregat de la organització de diverses festes de inauguració de la companyia, ja que ha ampliat les seves instal·lacions en diferents ocasions al llarg de la seva trajectòria.

De la mateixa manera, dissenyem, fabriquem i muntem els seus stands corporatius a fires de referència del seu sector, tant importants com Construmat. Vet aquí una petita mostra d’això.