Plataforma de formació i una app per a Médicos Sin Fronteras | Colillas Branding

Médicos Sin Fronteras

Plataforma web i APP per a la formació de sanitaris

Médicos Sin Fronteras és una organització internacional sense ànim de lucre i d'acció mèdic-humanitària que assisteix a persones excloses d'atenció mèdica i amenaçades per conflictes armats, violència, epidèmies, malalties oblidades o desastres naturals, sense cap discriminació per motius de raça, sexe, religió, filosofia o política. Premiada amb el Nobel de la pau en 1999, la seva raó de ser se centra en desenvolupa accions que preservin la vida i alleugin el sofriment de les persones que habiten aquest món. Es tracta d'una organització amb independència financera que presta assistència sense estar condicionats per interessos polítics, econòmics o religiosos; se sustenta per entitats privades i per les donacions de milions de persones.

Client: Médicos Sin Fronteras
Website: colillas.net

01. Plataforma de formació

La plataforma wecongress by Colillas Branding, ideada per a la celebració d'esdeveniments virtuals i sessions de formació, ha ajudat Médicos Sin Fronteras a lluitar contra la pandèmia del covid-19.

Médicos Sin Fronteras es va implicar fortament des del primer moment de la gestió de la pandèmia mundial causada pel covid-19 i que començava a sacsejar el nostre món a mitjan març del 2020.

Entre les moltes accions mèdic-humanitàries a desenvolupar per l'organització, era necessaris la posada en marxa d'una plataforma mitjançant la qual poder celebrar sessions de formació online relacionades amb la gestió de la pandèmia.

Parlem d'una plataforma que els permetrà difondre informació i formació a personal sanitari, treballadors de residències i professionals a cura de persones malaltes per coronavirus.

02. Així és msfcovid19.org

La principal característica de msfcovid19.org és que és una plataforma creada específicament per a donar respostes a les necessitats concretes de Médicos Sin Fronteras; en aquest cas, la de disposar d'una plataforma capaç d'albergar  molta informació audiovisual i, sobretot, que permetés la celebració de sessions de formació en directe, sense limitacions, en un entorn de comunicació tancat i amb capacitat per a emmagatzemar repositori de contingut.

A Colillas Branding, a través de wecongress.es , varem crear un entorn de comunicació que permetia a Médicos Sin Fronteras contactar amb multitud de persones alhora, sense limitacions geogràfiques, temporals o problemes tècnics. Al mateix temps, aconseguir una interacció real entre Msf, especialistes i professionals al càrrec de persones malaltes de covid-19 també era una necessitat de primer grau, d'aquí ve que destaqui que durant les sessions existís un xat en directe, amb un moderador, a través del qual els que visionaven el contingut poguessin resoldre dubtes i formular preguntes al moment.

La plataforma emmagatzema els directes o sessions de formació per a un posterior visionat i compta a més amb un espai de fòrum de debat que va servir perquè, de manera natural, s'anés creant una amplíssima comunitat de persones interessades en diferents temàtiques, totes relacionades amb la gestió de la pandèmia.

Visitar plataforma
galeria-plataforma-formacion-online-msfcovid19-01
galeria-plataforma-formacion-online-msfcovid19-02
galeria-plataforma-formacion-online-msfcovid19-04
galeria-plataforma-formacion-online-msfcovid19-03
galeria-plataforma-formacion-online-msfcovid19-05

03. APP "COVID-19: Fórmate e infórmate"

Hem dissenyat una APP per a mòbils i tauletes pensada per a proporcionar, de manera fàcil i intuïtiva, documentació, webinars i formacions sobre diversos temes relacionats amb el coronavirus.

Disponible actualment per a iOS i Android amb continguts en espanyol i portuguès, l'APP MSF COVID-19: Fórmate e infórmate ofereix suport estratègic i tècnic gratuït i en línia a totes les institucions que estan responent directament a la pandèmia. Està pensada per a professionals de la salut, especialistes en geriatria, personal encarregat de la cura de persones majors, voluntaris i autoritats civils i sanitàries d'Espanya, Llatinoamèrica i altres zones de parla hispana de tot el món.

msf-play-store-es-badge
msf-app-store-es-badge

04. Realització i producció audiovisual d'esdeveniments virtuals en directe

Ens hem encarregat de la realització dels directes i de la gestió de les sessions en streaming i el seu posterior emmagatzematge en la plataforma.

Un dels distintius de la plataforma wecongress desenvolupada per Colillas Branding és que és molt més que una eina de visualització de contingut. Es tracta d'una solució real per a celebrar tot tipus d'esdeveniments online i que permet i promou la interacció real entre tots els participants, ja sigui en qualitat de ponents o oïdores.

El servei és molt més que una cambra i un micro: també inclou professionals de la realització en directe, de la gestió tècnica del streaming i de la moderació de les preguntes dels participants. Les figures del realitzador, tècnic i moderador aporten un plus que fa que el resultat final sigui molt més que un enregistrament; fa que un esdeveniment presencial pugui convertir-se fàcilment en esdeveniment virtual, sense perdre funcionalitats pel camí.

Disposem del coneixement i dels mitjans per a encarregar-nos de la realització dels directes, el muntatge del set d'enregistrament, la direcció de la sessió, la gestió tècnica del streaming i la moderació dels torns de precs i preguntes en els esdeveniments online.

Si estàs interessat a crear una plataforma de formació online, celebrar un congrés virtual o organitzar una reunió d'accionistes o assemblea en directe i en línia, amb totes les garanties legals i tècniques, wecongress.es és la solució que estàs buscant!

Visita l'espai wecongress by Colillas Branding per a més informació o deixa'ns les teves dades i et contactem, sense compromís.

logo-wecongress-light-x512