Invensys | Colillas Branding

Invensys

Operations Management

Fundada l’any 1999 després de la fusió de BRT i Siebe i amb oficines ubicades a tots els punts del món, la forta presència mundial de la multinacional Invensys, amb seu a Londres, es va fer patent també en la comercialització dels seus productes, venuts a més de 180 països. Dedicada al hardware y al software d’infraestructures i especialitzada en oferir solucions d’enginyeria i tecnologia global, l’empresa va ser absorbida l’any 2014 per la francesa Schneider Electric, especialitzada en el subministrament de tecnologies que optimitzen el rendiment operatiu i la rendibilitat de les empreses.

Client: Invensys
Website: invensys.com

Sales Kickoff Barcelona

Tot i que el nostre treball per a Invensys, el qual compren un període de casi una dècada, va abraçar rames diferents, la nostra principal responsabilitat amb la multinacional va ser la de gestionar de manera integral alguns dels seus esdeveniments del tipus Kickoff, especialment aquells que se celebrem a la zona EMEA (Europa, Emirats Àrabs i Àfrica del Nord). D’altra banda, els hi vam ajudar a organitzar la seva presència en les principals fires del seu sector i altres esdeveniments celebrats a llocs com París, Londres, Bratislava i altres ciutats europees.

L’afamat complex empresarial World Trade Center de Barcelona va ser l’escenari escollit per Invensys a l’hora de celebrar l’EURA Sales Kickoff (SKO), una trobada que va servir com a punt de trobada entre empleats, clients i proveïdors, dissenyat alhora amb el propòsit de fomentar la interrelació dels assistents i d’oferir formació en vendes i en les noves eines de la companyia, claus en l'èxit dels anys posteriors.

A Colillas Branding ens vam encarregar de l'organització integral de l’esdeveniment, portant a terme absolutament totes les gestions, tant les de caràcter burocràtic com les de muntatge, així com la gestió del departament en modus outsorcing.

Sales Kickoff Sevilla

Després de l’èxit aconseguit a Barcelona, un any després repetiríem amb Invensys però aquest cop a la capital andalusa, Sevilla, a l’Hotel Silken Al-Andalus Palace i de nou oferint un servei integral d’esdeveniment claus en mà. El Sales Kickoff va suposar pels centenars d’assistents una oportunitat ideal per retrobar-se amb companys, clients i proveïdors i per generar nous contactes professionals; d’altra banda, l’esdeveniment va servir per aprendre tot sobre l’àmplia cartera de solucions d’Invensys en matèria de gestió d’operacions i eines de vendes.

Vam dissenyar i produir tota la papereria del Kickoff, vam planificar i dirigir totes les activitats, vam contractar al personal necessari pel correcte funcionament de l’esdeveniment, vam gestionar el càtering i els elements d’arquitectura efímera i vam oferir suport durant tot el transcurs de la celebració, evitant imprevistos i contratemps, sempre per garantir la completa tranquil·litat del client.