Stand per a Intendència Montevideo | Colillas Branding

Intendència Montevideo

Uruguay

L’òrgan encarregat del control i de l’administració dels serveis governamentals que es presten en la capital de la República Oriental d’Uruguai. Amb l’intendent Daniel Martínez al seu càrrec des del 2005, la Intendència de Montevideo va encarregar a Colillas Branding la posada en marxa i cara visible de la seva participació en el Saló Smart City Expo World Congress 2017. Allà, la Intendència es va fer eco de la seva ferma aposta pel desenvolupament tecnològic a la metròpolis a l’hora d’incrementar la qualitat de vida dels seus ciutadans.

Client: Intendencia Montevideo

Stand – El projecte (making of)

Un espai expositor de més de 60m2 de superfície. Una estructura vertical construïda amb fusta. 4 tòtems amb 8 monitors independents i una pantalla LED de 36m2, la més gran que hem instal•lat fins a la data.

Aquests són alguns dels highlights de l’ambiciós projecte desenvolupat per a Intendència Montevideo de cara a la seva participació a la cita mundial Smart City Expo World Congress. Al nostre currículum ens apuntem la direcció d’obra, la producció i el muntatge global de l’stand del client.

Stand – Coordinació de la direcció de obra y producció

El disseny de l’stand el firmen Rosina Secondi i Daniel Appel, de Claro Diseño (Montevideo), especialistes en executar aquest tipus de tasques. La seva encomiable feina en aquest projecte i el seu suport constant durant tot el procés de desenvolupament han estat claus a l’hora d’aconseguir l’èxit del resultat final. Alhora, cal agrair la seva feina a la Vicky Routin, a qui ens uneix una estreta col·laboració professional que es remunta una dècada enrere.

També ha jugat un paper important el nostre equip de producció, qui s’ha encarregat de gestionar tots els tràmits necessaris per a la instal•lació de l’stand en el recinte Fira Barcelona Gran Via.

Stand – Context i reptes

Establert com a punt de trobada internacional i considerat un congrés ineludible per a tots aquells que intervenen en la transformació de les ciutats, l’Smart City World Congress és una de les cites més importants per a les empreses que treballen en la innovació i en el disseny de solucions urbanes. Amb la presència de més de 700 metròpolis procedents dels 5 continents i amb un volum d’espai expositor que supera els 700 stants, l’esdeveniment es considera un termòmetre definitiu de tendències i noves solucions en matèria d’innovació urbana, edificació i urbanisme.

I tot i que a Colillas Banding alberguem una molt àmplia experiència pel que fa a la organització d’esdeveniments i a la producció i direcció d’obra d’stands corporatius, per a nosaltres aquest projecte ha suposat tot un repte.

Les dimensions del congrés en què participàvem, de caràcter internacional, i la magnitud del client amb el qual treballàvem, però, no ens ha frenat a l’hora d’executar amb èxit aquesta ambiciosa proposta.