Assessoria de màrqueting i disseny | Colillas Branding

Ignasi Conillas

Arquitectura d'exteriors

Ignasi Conillas és una empresa d'arquitectura d'exteriors especialista en el desenvolupament de projectes complerts d'arquitectura d'exterior, de reforma o de nova construcció. Donen una resposta integral per satisfer les necessitats del client.

Client: Ignasi Conillas

01. Branding

Ignasi Conillas cercava un canvi per transmetre una imatge més potent i poder arribar a més públic.

Volien diferenciar-se d'altres empreses que oferien serveis similars i posicionar-se com una empresa d'arquitectura d'exteriors.

L'equip de Colillas Branding va treballar en una nova proposta de marca que posés en valor els objectius de l'empresa. Un cop aprobat el canvi de marca, vam treballar sobre el redisseny de tota la seva identitat corporativa: nova papereria i aplicacions.

El resultat va ser una imatge corporativa potent, seriosa i que transmitia correctament els valors de l'empresa, reposicionant la marca com una empresa d'arquitectura d'exteriors.

02. Website

Vam crear un lloc web amb un disseny modern en consonància amb la nova imatge d'empresa.

La nova web mostrava una aparença robusta, on s'enfatitzaven els serveis que l'empresa ofereix per a què el potencial client pogués coneixer-los i la web es posicionés correctament.

Es va organitzar tota la informació, es va crear un arbre de navegació ordenat i clar facilitant la separació per temàtiques, es va posar el focus en la usabilitat i en un disseny responsable que s'adaptés a diferents dispositius.

Visitar el web

03. Social Media Marketing

Es van treballar les xarxes socials de l'empresa per enfatitzar els valors de la marca: l'arquitectura d'exteriors.

De forma periòdica, es compartien amb els seguidors de l'empresa nous projectes, novetats relacionados amb el dia a dia empresarial o amb promocions de productes amb els que es treballava de forma habitual.

cb-advertising-slides-digital-ads-06
cb-advertising-slides-digital-ads-05
cb-advertising-slides-digital-ads-07
cb-advertising-slides-digital-ads-01
cb-advertising-slides-digital-ads-04
cb-advertising-slides-digital-ads-02
cb-advertising-slides-digital-ads-03

04. Publicitat en mitjans digitals

Part de l'estratègia de captació de clients es basava en la publicitat a Google i a xarxes socials (Facebook i Instagram).

Es van realitzar diverses campanyes destinades a diferents públics per promocionar tant els seus serveis com atractives ofertes puntuals amb grans descomptes pel client final.

05. Advertising

Un altre dels canals de l'empresa per donar-se a conèixer era la publicitat en paper.

Es van crear diversos anuncis i articles promocionals per diferents revistes del sector del paisatgisme i de l'arquitectura d'exteriors.

cb-advertising-slides-publicidad-01
cb-advertising-slides-publicidad-03
cb-advertising-slides-publicidad-02
cb-advertising-slides-publicidad-04