Organització de l'esdeveniment híbrid Humanidad Inconformista | Colillas Branding  

Humanidad Inconformista

Contra el odio, humanidad inconformista

Humanidad Inconformista és un esdeveniment híbrid organitzat per Metges Sense Fronteres per PARLAR del que importa, CONNECTAR amb activistes i ACTUAR per una societat més justa, solidària i humana.

Client: Médicos Sin Fronteras
Website: colillas.net

01. Web de l'esdeveniment

Creació de la web de l'esdeveniment amb la plataforma wecongress by Colillas Branding, ideada per la celebració d'esdeveniments virtuals.

Gràcies a la plataforma wecongress vam crear una pàgina web per donar a conèixer l'agenda de l'esdeveniment i tots els seus ponents, facilitar el registre i la visualització de l'esdeveniment en directe.

Es va treballar colze amb colze amb l'equip de Metges Sense Fronteres per ajustar el disseny per transmetre els valors de l'esdeveniment.

Visitar plataforma
cb-organizacion-evento-hibrido-humanidad-infoncormista-slide-plataforma-01
cb-organizacion-evento-hibrido-humanidad-infoncormista-slide-plataforma-02
cb-organizacion-evento-hibrido-humanidad-infoncormista-slide-plataforma-03
cb-organizacion-evento-hibrido-humanidad-infoncormista-slide-plataforma-04
cb-organizacion-evento-hibrido-humanidad-infoncormista-slide-plataforma-05
cb-organizacion-evento-hibrido-humanidad-infoncormista-slide-plataforma-06

02. Plataforma de streaming

Al ser un esdeveniment híbrid, té molta importància la part de la grabació el directe de la nostra plataforma.

Un cop els usuaris es registraven, rebien una cadena de e-mails que els informava del temps restant fins l'inici de l'esdeveniment. L'últim correu electrònic contenia un enllaç per accedir a la grabació en directe.

La nostra plataforma wecongress permet visualitzar els continguts en directe, interactuar mitjançant missatges de chat i realitzar votacions en temps real.

03. Realizació i producció audiovisual de l'esdeveniment en directe

Ens encarreguem de la realització dels directes

Vam organitzar el set del directe per a què fos agradable per les persones que es trobaven a l'altra banda de la pantalla, vam gestionar vàries càmeres per donar riquesa en la realització i vam connectar amb personas que es trobaven en remot. Tot un repte del que vam acabar molt satisfets.

Si estàs interessat en crear una plataforma de formació online, celebrar un congrés virtual o organitzar una reunió d'accionistes o assamblea en directe i en línia, amb totes les garanties legals i tècniques, ¡wecongress.es és la solució que estàs cercant!

Visita l'espai wecongress by Colillas Branding per més informació o deixa'ns les teves dades i et contactarem, sense compromís.

logo-wecongress-light-x512