60 Aniversari de Grup Industria 90 | Colillas Branding

Grup Industria 90

Disseny, fabricació i comercialització de maquinària de qualitat per a l'hostaleria

El grup Industria 90 és una empresa fundada en 1962 dedicada al disseny, fabricació i
comercialització de maquinària de qualitat per a l'hostaleria.

60 anys d'experiència en el sector de l'hostaleria que han volgut celebrar renovant la seva imatge corporativa i rellançant la seva marca Movilfrit Official.

Client: Grupo Industria 90

01. Branding

Redisseny del logotip i creació d'un logo especial per al 60 aniversari.

S'ha redissenyat el logotip d'Industria 90 per a introduir el peixet característic de la seva marca Movilfrit.

Un dels principals objectius d'Indústria 90 per a aquest aniversari era el tornar a utilitzar la seva marca Movilfrit. Per a això s'ha modernitzat el logotip d'aquesta marca.

Finalment s'ha dissenyat un logotip específic per al 60 aniversari del grup.

cb-slide-branding-industria90-i90
cb-slide-branding-industria90-movilfrit
cb-slide-branding-industria90-60anos
cb-slide-catalogo-2023-01
cb-slide-catalogo-2023-02
cb-slide-catalogo-01
cb-slide-catalogo-02

02. Catàlegs

Catàleg 2023.

D'acord amb el canvi d'imatge que es va realitzar en 2022, per a 2023 s'ha creat un nou catàleg amb un nou disseny. S'han afegit productes i s'han canviat totes les imatges de producte per imatges generades en un programa 3D.

Catàleg 2022 especial 60 aniversari.

A part del característic catàleg de productes, el client buscava un catàleg que commemorés el 60 aniversari, afegint informació comercial i de productes i categories. S'ha fet una gran recalcament en la seva història i l'evolució de les seves marques.

03. Website y SEO

Disseny i desenvolupament de la nova pàgina web.

Sota el rellançament de Movilfrit com a marca líder en el mercat espanyol, hem creat una nova pàgina web amb una estructura molt clara i enfocada 100% a donar tota la informació necessària sobre els productes que ofereix li empresa.

El disseny és responsable amb dispositius mòbils: el seu contingut s'adapta a la grandària d'imatge del dispositiu del qual es visualitza la pàgina web, amb independència del sistema operatiu que utilitzi.

El resultat és una pàgina web moderna amb un disseny molt atractiu i que crida molt l'atenció gràcies a la utilització de petits clips de vídeo que donen molta espectacularitat a les diferents seccions de la web.

Visitar web

03. Social Media Marketing

Creació i gestió de les xarxes socials per a Movilfrit Official.

Amb la finalitat de potenciar la marca Movilfrit Official, s'han creat els diferents perfils en les principals xarxes socials.

Juntament amb el nostre client, elaborem un Content Pla per a la creació de contingut per a poder anar compartint novetats en les diferents xarxes socials.

04. APP

S'ha desenvolupat una app per a clients on es pot veure tot el catàleg de productes que ofereix Movilfrit i fer les comandes de manera ràpida.

Una nova eina que permet agilitzar el procés de compra de qualsevol producte dins del catàleg de Movilfrit i en el palmell de la mà.

badges-apps-stores