Friolisa Pomona Iberia | Colillas Branding

Friolisa Pomona Iberia

#Makinghappychefs

Friolisa Pomona Iberia és la marca de confiança per als restauradors independents, hostaleria i col·lectivitats. Líder en la distribució de productes alimentaris per al sector HoReCa, sorgeix després de l'adquisició en 2019 de les empreses Geland i Cadaico per part del grup francès Pomona Ibèria. Amb una facturació que ronda els 70 milions d'euros anuals, la companyia ofereix una amplíssima oferta en la qual s'inclou producte congelat, refrigerat, en temperatura ambient i producte fresc, abastant un amplíssim ventall d'opcions que van des dels entrants i primers plats fins a les postres i els millors ingredients per a la elaboració de propostes gastronòmiques.

Client: FRIOLISA POMONA IBERIA
Website: friolisa.es
Social Media Marketing

Projecció de la marca i els seus serveis en xarxes socials

Com a marca líder en el sector de la distribució alimentària, Friolisa Pomona Iberia treballa diàriament per a mantenir la seva posició de lideratge i per a ampliar la seva zona d'influència i volum de vendes.

Disposa de les instal·lacions i dels mitjans tant tècnics com humans per a fer-ho possible i es diferencia dels seus competidors, principalment, en oferir un servei increïblement eficient, ràpid i pròxim, un assoliment al qual també cal sumar la clara aposta de la companyia per les noves tecnologies, les millores logístiques i l'ús d'eines de màrqueting.

Aquí és quan entra en joc Colillas Branding, qui es coordina amb l'equip de màrqueting de Friolisa per a ajudar-los a projectar la seva marca de la manera correcta en internet en general i en les diferents plataformes socials en particular.

captura-IG-1
captura-IG-2
captura-IG-3
captura-IG-4
captura-IG-5
captura-IG-6
captura-IG-7
captura-IG-8
captura-IG-9
captura-IG-10

SMM

Planificació, edició, publicació i monotorizació de continguts en xarxes socials

Generar impactes visuals que enforteixin la imatge de Friolisa, captar nous clients i/o fidelitzar els ja adquirits, incrementar les vendes, donar a conèixer l'àmplia varietat de productes i serveis de la companyia i oferir un canal d'atenció al client alternatiu són alguns dels objectius amb els quals es posa en marxa el pla de mitjà social per a l'empresa francesa-catalana, el qual inclou la creació de tot un entramat de xarxes socials en les quals s'inclouen les principals plataformes, tals com Facebook, Instagram, Youtube o Twitter.

Coordinant-se amb el staff de Friolisa i atenent sempre les seves necessitats i objectius, el treball de l'equip de Mitjà social consisteix a planificar mensualment els continguts que es publicaran en cadascuna de les xarxes socials de l'empresa, estudiant i preveient quines seran les publicacions que generin més engagement, de quin tipus i a quina hora han de llançar-se.

A la planificació de continguts cal sumar-li l'edició de tots els copys creatius que es publiquen en xarxes socials, així com la publicació d'aquests, de manera diària.

Blog, assessorament en coherència de marca, monitorizació de comentaris i branding curator

Tan important com saber projectar una marca correctament és controlar la reputació online d'aquesta. Les xarxes socials no sols serveixen, així, d'altaveu per a anunciar novetats i per a promocionar serveis i productes, per a Friolisa també els resulten útils com a canals alternatius d'atenció al client.

Parlem d'una atenció en la qual s'inclou també un treball de gestió de reputació online, controlant possibles crisis de comunicació i assessorant la companyia perquè tots els seus continguts i missatges guardin coherència.

De la mateixa manera, la monitorizació de tot allò que es publica en xarxes socials és clau si volem analitzar l'èxit de les campanyes posades en marxa, alguna cosa en el que en Colillas Branding som experts.

No sols gestionem les seves comunitats socials, també actualitzem periòdicament el blog de Friolisa Pomona Ibèria amb continguts especialment creats per a optimitzar el seu posicionament en cercadors i generar fidelització amb els clients.