Organització d'esdeveniments corporatius per a Adyen | Colillas Branding

Adyen

La plataforma de pagament per a fer créixer el teu negoci

Adyen va ser fundada en 2006 per un equip de professionals de la indústria de pagaments.​ Amb seu a Amsterdam, l'empresa ocupa prop de 2.000 persones en oficines en 23 països. És una empresa de pagaments holandesa que permet que empreses acceptin pagaments per e-commerce, dispositius mòbils i punts de venda. Està cotitzada en la Borsa de Valors Euronext.

Adyen oferta als comerciants serveis en línia per a acceptar pagaments electrònics per mètodes de pagament, incloent-hi targetes de crèdit, pagaments bancaris, targetes de dèbit, transferència bancària i transferències bancàries en temps real, amb base en serveis bancaris en línia.

La plataforma de pagament en línia de Adyen es connecta a mètodes de pagament a tot el món. Els mètodes de pagament inclouen targetes de crèdit internacionals, mètodes basats en diners locals, mètodes de banc per Internet i mètodes de pagament mòbil.
La plataforma de tecnologia actua com un gateway de pagament, proveïdor de serveis de pagament i ofereix gestió de risc i adquisició local.

Client: Adyen
Website: adyen.com

01. Esdeveniments

ADYEN ens encarrega la realització de quart esdeveniments a fi de presentar la filial espanyola i les seves oficines al país.

Esdeveniments en les seves oficines centrals, a Madrid:

  • Open Day, quan acudeix el personal del HeadOffice a Amsterdam (Països Baixos) i altres filials europees.
  • Recruitment Day, amb l'objectiu de captar talent.
  • Company Update, per a connectar amb totes les filials.

Esdeveniments a la Sala ABC del Passeig de la Castellana, a Madrid:

  • Adyen Connect, específic per a clients.

Adyen Connect Travel Edition 2023

Organitzem la primera edició d'Adyen Connect Travel Edition en una ubicació immillorable, el Puro Grand Hotel de Palma, a Mallorca.

Ens encarreguem de la contractació de l'hotel, el muntatge i l'organització de tot l'esdeveniment.

L'objectiu d'Adyen per a aquest esdeveniment era donar a conèixer les solucions tecnològiques que ofereix per a la indústria hotelera i va ser tot un èxit! El resultat no podria haver estat millor: gran assistència i satisfacció.

Adyen Connect Grow Together

Organitzem un nou esdeveniment Adyen Connect, en aquesta ocasió l'edició Grow Together, un esdeveniment que es celebra anualment a Espanya per a la divulgació dels mitjans de pagament que comercialitza Adyen a Madrid.

Va ser un esdeveniment en què es van compartir experiències, es van explorar noves oportunitats i es van establir connexions valuoses en el camp dels pagaments integrats, el comerç al detall i el commerce unificat.

Els participants van tenir l'oportunitat d'immergir-se en un entorn inspirador, envoltats d'història i encant a Green Patio, l'última fàbrica antiga de Madrid, mentre aprenien d'experts i líders del sector.

L'esdeveniment va acabar amb un còctel per a tots els assistents, on van poder provar de primera mà les solucions d'Adyen en diferents estacions (compra fictícia en una botiga, en una cafeteria o en una cocteleria).

Adyen Merchant Risk Council

A finals de maig, i dins del marc del Merchant Risk Council que es va celebrar a Barcelona, vam rebre l'encàrrec d'organitzar un sopar per a responsables d'Adyen i els seus clients a la ciutat de Barcelona.

El restaurant triat va ser Dos Pebrots, situat al centre de la ciutat. Vam tancar tot el restaurant perquè els 60 convidats poguessin gaudir d'una vetllada distesa i consolidar llaços.

02. Streaming

Amb l'objectiu de transmetre el que succeeix en cadascun dels esdeveniments presencials, ens encarreguem de fer també una transmissió per streaming durant els esdeveniments celebrats en la seu social de Adyen a Espanya.

03. Estands efímers

Construïm en cartó cinc estands per a dinamitzar l'espai reservat a la Sala ABC. Aquests espais, de diferents formes i grandàries, van servir com a establiments on aconseguir menjar, beguda i regals: un lloc de còctels, una taverna de tacs, una botiga de regals, una bomboneria amb dolços i gominoles, espais per a jocs. També es va fabricar senyalística, murals decoratius, així com taules i cadires. Tot es va repartir en un espai de 300 m².

Seguint els dissenys realitzats a Amsterdam, executem cada espai sobre xapa de cartó Kraft de 10 mm industrialitzada per a muntatge i mecanitzada per a suportar pes, altura i volada. Les bancades tenien una resistència de fins a 100 kg de pes estàtic.

La impressió es va realitzar sobre pla (fins a 6 m²), amb tintes directes, fins i tot amb tinta blanca. Els elements volumètrics de van tallar amb traçador de tall a fulla. El muntatge es va realitzar in situ.

Estands per a l'Adyen Connect Travel Edition 2023

Per a l'esdeveniment de Madrid, vam haver de construir una sèrie d'estands o estacions amb estructura de fusta i panells de policarbonat perquè es convertissin en espais en què interactuar amb les solucions d'Adyen. Es van utilitzar barres de led contínues per a la il·luminació frontal dels taulells i retroil·luminació de led per a ambientar.

També es van fer servir plantes decoratives per decorar i omplir els espais.

Stand per a la 11a Convenció de Gerents de KFC Espanya i Portugal

Dissenyem i dirigim la construcció d'un estand per a la 11a Convenció de Gerents de KFC Espanya i Portugal celebrat a principis de febrer de 2023 en el Pavelló Carlos Lopes de Lisboa.

La finalitat de la creació d'aquest espai era que Adyen fos protagonista en aquesta trobada clau per a la seva estratègia 2024.

04. Vídeo i fotografia

Ens encarreguem de la realització del shotting de totes les sessions així com de l'enregistrament en vídeo.

Finalment, editem un espot de 90" que recull el succeït tant en les sessions internes com en la de clients.