Creació de la marca i web ESR Research | Colillas Branding

ESR Research

Global market research

Empresa dedicada a la coordinació i desenvolupament d'estudis de mercat en diferents sectors i països. Els seus clients són petites i grans empreses globals de recerca a les quals brinden un servei integral complet mantenint la seva confiança a través de la professionalitat i serietat del seu treball.

Client: ESR Research

01. Branding

Estudi Silvia Roca necessitava un rebranding i va acudir a nosaltres per a dur-ho a terme.

Es va partir del logo original per a la creació de la nova marca, es van seleccionar les inicials del nom acompanyats de Research no com baseline sinó com a part fonamental, ja que la principal activitat de l'empresa és la realització de "Market Research".

Una vegada creada la nova marca i amb un logo més modern i actual, es va realitzar el manual d'identitat corporativa i Norma Gràfica i es van crear les diferents aplicacions, targetes de visita, signatures de correu electrònic i paper de carta, etc.

 

cb-sales-folder-esr-research-01-v2
cb-sales-folder-esr-research-02

02. Sales Folder

Document de presentació.

Document, tant en versió digital com en versió impresa, per a presentar l'empresa als seus possibles clients.

Vam crear un document d'acord amb la nova imatge corporativa, amb un estil modern per a transmetre els valors i el caràcter de l'empresa tot això basat en una espècie de "xarxa neuronal".

 

03. Website

Disseny i desenvolupament de la nova pàgina web.

El resultat va ser una estructura senzilla però efectiva per a donar la informació necessària als visitants.

El disseny és responsive (multi-dispositiu i multi-plataforma), és a dir que el contingut s'adapta a la grandària d'imatge del dispositiu del qual es visualitza la pàgina web, amb independència del sistema operatiu que utilitzi.

 

Visitar web