Web, aplicacions de marca i catàlegs per a Coutot-Roehrig España | Colillas Branding

Coutot-Roehrig

Trobant hereus des de 1894

Coutot-Roehrig Espanya és la sucursal en el nostre país de Coutot-Roehrig, una firma de referència en genealogia successòria mundialment reconeguda per la seva excel·lència i fiabilitat, creant valor pels seus clients i aliats de manera única i innovadora.

Gràcies a ells, més de 30.000 hereus reben cada any l'herència que els correspon.

Client: Coutot-Roehrig

01. Branding

Elaboració del manual d'identitat corporativa i diferents aplicacions.

Una vegada ens van contractar, ens vam posar a la feina per a elaborar el manual d'identitat corporativa: una guia on es mostren les bones pràctiques d'aplicació de la imatge de l'empresa.

Durant tot aquest temps hem dissenyat diferents aplicacions de la marca: papereria, catàlegs de presentació de l'empresa, roll ups o marxandatge.

cb-triprico-09
cb-rollup-coutot-08
cb-papeleria-coutot-03
cb-gorro-paja-coutot
cb-papeleria-coutot-06
cb-bolsas-de-tela-coutot
cb-papeleria-coutot-07
cb-papeleria-coutot-01
cb-papeleria-coutot-02
cb-papeleria-coutot-04
cb-papeleria-coutot-05

02. Website

Es va desenvolupar una nova pàgina web més clara i adaptada a tots els dispositius.

Es va realitzar una anàlisi del contingut per a crear una correcta arquitectura de la informació, combinant contingut per a cada tipus de sector al qual ofereix els seus serveis Coutot-Roehrig.

En el plantejament del disseny era molt important donar la sensació de serietat i amb una gran trajectòria darrere de la companyia per a transmetre la confiança necessària que requereix aquesta empresa.

Visitar web

03. Social Media Marketing

Gestionem les xarxes socials.

Realitzem conjuntament amb el client el content pla mensual per a definir totes les publicacions en les seves xarxes socials, també creem les imatges o vídeos i els textos que acompanyen a cada publicació.

campana-de-newsletter-coutot-01
campana-de-newsletter-coutot-02
campana-de-newsletter-coutot-03

04. Newsletters

Creació de campanyes d'email màrqueting

Per a donar a conèixer el seu negoci a perfils d'usuaris concrets i noves zones, es van dissenyar diverses campanyes d'email màrqueting. Es crec un “embut” en el qual en funció de les accions de l'usuari s'enviava un nou correu.

També s'ha dissenyat i realitzat l'enviament de les felicitacions de nadal via correu electrònic.

05. Multimèdia

Creació d'audiovisuals.

Per a una campanya en LinkedIn realitzem vídeos per a donar a conèixer els serveis que Coutot-Roehrig ofereix destinats a diversos dels seus perfils d'usuaris. D'altra banda estem treballant en la creació de diversos materials audiovisuals d'ús intern destinat a millorar la comunicació amb els seus clients.

06. APP

Coutot-Roehrig España necessitava un canal de comunicació amb els seus clients per a millorar l'intercanvi d'informació i reduir costos derivats de l'atenció telefònica.

Gràcies al desenvolupament de l'APP, Coutot-Roehrig Espanya disposa de l'eina definitiva tant per als seus genealogistes com per als seus clients, ja que, de manera senzilla, el client pot estar informat en tot moment de l'estat en el qual es troba el seu expedient.

La peculiaritat del sistema desenvolupat és la gestió de les fases de tramitació d'expedients. Cada vegada que hi ha un avanç en l'expedient, el genealogista encarregat del cas canvia la fase des del gestor d'expedients. Automàticament, aquest canvi es veu reflectit en l'aplicació i el client pot seguir l'estat dels tràmits en qüestió. Gràcies a aquest sistema, Coutot-Roehrig Espanya transmet confiança a tots els interessats i redueix el nombre de contactes directes entre les parts.

Aquesta aplicació és pionera i única en tota la xarxa de delegacions de Coutot-Roehrig. 

badges-apps-stores