Organització del congrés virtual Epiforward | Colillas Branding  

Epiforward 360

Epiforward: la veu de l'epilèpsia

Epiforward: la veu de l'epilèpsia porta a la realitat un gran centre de coneixement entorn d'epilèpsia, on tots els integrants que dia a dia treballen en això tenen un espai propi per a formar-se, comunicar-se, transferir el coneixement i per descomptat, fer visible la patologia.

Professionals, pacients, associacions, indústria farmacèutica i investigadors poden participar i sentir-se representats en Epiforward, ja que s'ha pensat des de tots i per a tots.

Client: Federación Española de Epilepsia

01. Imatge corporativa

Partint de zero creem el logotip per a l'esdeveniment.

La Federació Espanyola d'Epilèpsia ens va encarregar l'organització d'un espai congressual de nova creació. El nostre equip es va encarregar de treballar el brànding (cerca del nom de l'esdeveniment) i el desenvolupament de la marca. El logotip representa un cervell, òrgan vital per a entendre l'epilèpsia. També ens vam centrar en la definició de la imatge corporativa, és a dir, tipografia, colors, etc.

02. Web de l'esdeveniment

Creació de la web de l'esdeveniment amb tots els detalls de ponents, ponències i patrocinadors.

Creem una pàgina web per a donar a conèixer l'agenda de l'esdeveniment i tots els seus ponents, facilitar el registre i la visualització de l'esdeveniment en directe, així com la visualització de les ponències una vegada realitzades.

Es van crear dos tipus de perfils, un per a usuaris particulars i un altre per a usuaris professionals de l'àmbit mèdic. D'aquesta manera es va poder restringir la visualització d'uns certs continguts oberts només per a professionals.

A més, es va crear una zona d'exposició en 3D amb els estands de tots els patrocinadors. D'aquesta manera, es va desenvolupar un espai interactiu on els usuaris podien navegar pels espais virtuals de cada patrocinador.

Visitar plataforma
web-evento-online-epiforward-01
web-evento-online-epiforward-02
web-evento-online-epiforward-03
web-evento-online-epiforward-04
web-evento-online-epiforward-05
web-evento-online-epiforward-06
web-evento-online-epiforward-07
web-evento-online-epiforward-08
web-evento-online-epiforward-09
web-evento-online-epiforward-10

03. Plataforma de streaming

En un esdeveniment en línia, és indispensable disposar d'una bona plataforma de streaming per a emetre els directes.

Una vegada els usuaris es registraven en l'esdeveniment, podien accedir amb les seves dades a la plataforma.

Abans de cada sessió se'ls enviava un correu electrònic de recordatori i a l'inici de la sessió s'habilitaven els accessos des de la web a la plataforma de streaming per a l'assistència a la sessió.

Tot això gràcies a la nostra plataforma wecongress que permet visualitzar els continguts en directe, interactuar mitjançant els torns de preguntes per als ponents.

04. Realización de todas las sesiones del evento en directo

Coordinamos los ponentes y los moderadores para la realización de las sesiones en directo.

Se realizaron 18 sesiones durante el mes de febrero de 2023, cada una de ellas enfocada a un público objetivo específico.

Antes de cada sesión se realizaba una conexión de prueba con los participantes para asegurar el correcto funcionamiento de los equipos para asegurar que al inicio de la sesión fuera todo sobre ruedas.

05. Gestió de les xarxes socials

Vam agafar les regnes de la Federació Espanyola d'Epilèpsia per a gestionar totes les comunicacions en xarxes socials.

Una vegada vam tenir accés a les xarxes socials de la FEDE ens vam encarregar de la publicació i difusió de totes les sessions, així com de les novetats que s'anaven produint respecte a Epiforward així com qualsevol notícia relacionada amb l'epilèpsia.

notas-de-prensa-evento-online-epiforward-01
notas-de-prensa-evento-online-epiforward-02
notas-de-prensa-evento-online-epiforward-03
notas-de-prensa-evento-online-epiforward-04
notas-de-prensa-evento-online-epiforward-05

06. Comunicación

Nos encargamos de la comunicación del evento para asegurarnos la máxima difusión en medios.

Se planificaron campañas comunicación mediante notas de prensa tanto a publicaciones generalistas como a especializadas en medicina.

Si estàs interessat en crear una plataforma de formació online, celebrar un congrés virtual o organitzar una reunió d'accionistes o assamblea en directe i en línia, amb totes les garanties legals i tècniques, wecongress.es és la solució que estàs cercant!

Visita l'espai wecongress by Colillas Branding per més informació o deixa'ns les teves dades i et contactarem sense compromís.

logo-wecongress-light-x512