Comfort Union | Colillas Branding

Comfort Union

A kiss for your skin

Tots tenim peces de roba amb les quals ens sentim especialment còmodes; roba que vestim en arribar a casa o durant els caps de setmana i que ens ajuden a relaxar-nos i a oblidar-nos de la rutina i de l’estrès. Amb la intenció de despertar precisament aquesta agradable sensació en els seus clients, neix Comfort Union, una marca de pijames i roba d’estar per casa per a homes i dones la qual destaca pel revolucionari teixit emprat en la confecció de les seves peces de roba, clau del seu èxit.

Client: Comfort Union
Website: colillas.net

01. Branding

Comfort Union és un dels projectes “més nostres”. Potser perquè neix, ja des del primer dia, molt lligat a nosaltres.

El client va confiar en el nostre equip no només a l’hora de crear la identitat de la marca, allò que engloba tots els aspectes visuals, sinó també en la definició de la seva essència, allò que coneguem com a imatge corporativa.

Ens van encarregar de dissenyar el logotip de l’empresa, sempre buscant un resultat que casés amb els valors de Comfort Union, amb els seus objectius comercials i també amb allò que volien transmetre als seus clients; parlem d’una identitat que evoca comoditat, confort i elegància, alguns dels trets característics del producte de la companyia.

02. Website

La claredat i facilitat amb la qual es dissenya la interacció de l’usuari amb una pàgina web i/o una botiga virtual és el que defineix l’usabilitat de la mateixa.

Precisament aquest és el criteri al qual hem parat més atenció a l’hora de dissenyar, programar i definir l’estructura de l’e-commerce de Comfort Union, la qual comercialitza el seu producte únicament a través d’aquesta via.

Sabíem que treballar en la creació d’una bona experiència de compra resultaria essencial, especialment en aquest cas, per això vam cuidar específicament aquest aspecte. El resultat, un comerç electrònic atractiu, modern i intuïtiu on tot està pensat al detall.

Visitar Web

03. Social Media Marketing

Les xarxes socials són un important canal de comunicació per a qualsevol empresa.

Però resulten especialment claus per a Comfort Union, una marca que acaba de néixer i que es recolza en aquest entramat social, gestionat de manera diària pel nostre equip de social mèdia, per tal de definir la seva identitat i comunicar els seus valor als clients.

Dinamitzem tant el blog de l’empresa, amb continguts que casen amb l’estil de vida dels seus potencials clients -i sempre buscant, alhora, l’optimització web-, com les seves xarxes socials. Alhora, hem dissenyat i executat diverses campanyes de publicitat de pagament, tant a les xarxes socials com a la plataforma publicitària de Google, Google Adwords.

para_el_ella
h_camiseta_larga_principal
m_camiseta_tirantes_principal
h_camiseta_corta_antracita
m_camiseta_tirantes_burdeos

04. Multimèdia

La frase “una imatge val més que mil paraules” es pot rebatre de moltes maneres, però la veritat és que en el sector de la moda la clau de l’èxit el trobem, en moltes ocasions, precisament en tot allò que es transmet de manera visual.

Hem ajudat a Comfort Union a transmetre, a través d’imatges i fotografies d’alta qualitat, la comoditat associada a les peces de roba que comercialitza.

Ens hem encarregat de planificar i executar diversos shootings, tant d’interior (catàlegs) com d’exterior (lookbook). El resultat, un ampli ventall de materials gràfics els quals s’han pogut utilitzar per promocionar la marca al web i a les xarxes socials.