Centre d'Estudis Superiors d'Aviació | Colillas Branding

CESDA

Centre d'Estudis Superiors d'Aviació

CESDA és el primer centre de formació universitària per a pilots d’aviació comercial que es va crear a Espanya, l’any 2001. Convertit en un referent en el sector, li avalen tant els seus més de 15 anys de trajectòria com la seva àmplia oferta formativa, de qualitat i avalada pel seu sector professional, per l’Administració Pública i per les institucions universitàries. Ubicat a Reus (Tarragona), i amb una de les flotes més modernes i completes, destaca per oferir projectes formatius de qualitat i al mateix nivell que els grans centres de formació aeronàutica europeus.

Client: Escuela de pilotos
Website: cesda.com

Cursos, certificats, atribucions, habilitacions, renovacions... A CESDA l’oferta formativa és de qualitat i també àmplia i diversa. I tot i que porta anys afermada en el sector, comptant amb el suport d’institucions i de professionals del camp de l’aviació, acudeix a Colillas Branding buscant ajuda a l’hora de promocionar tant la seva marca com els seus serveis.

Després de passar anys dedicant esforços a la missió d’oferir la millor formació per a pilots del país i de facilitar l’accés als seus alumnes al món professional, aposta, ara i de la nostra mà, per ampliar el seu abast, donant-se a conèixer en mitjans generalistes i publicacions especialitzades, amb la inserció d’anuncis, i a cites relacionades amb l’àmbit de la formació, com ara el Saló de l’Ensenyament.

EP
LV_1
LV_2
MD

Advertising & Comunication

Promoció del programa #HaztePiloto.com de CESDA + Vueling + Generalitat de Catalunya

Hem dissenyat una campanya de comunicació global per donar a conèixer el programa haztepiloto.com, un dels projectes més ambiciosos que ha passat per les nostres mans.

Es tracta d’una iniciativa impulsada per CESDA i VUELING amb l’objectiu de formar a joves pilots per incorporar-los en un futur a la base de la companyia aèria, a Barcelona. Un programa de dos anys de duració el qual conjumina formació i oferta d’ocupació i compta, a més, amb el suport i la col·laboració directa de la Generalitat de Catalunya.

El projecte contemplava la posada en marxa d’un munt d’accions i en diferents àrees de treball, entre les quals destaquen el disseny de concepte i claims; la redacció de notes de premsa i convocatòries de mitjans; la contractació d’espais publicitaris en mitjans generalistes i especialitzats, tant en paper com online; la gestió de la publicitat en portals web de formació i institucions vinculades al target al qual es dirigeix el servei; disseny i redacció de copys creatius per a la web del programa i obertura de canals social mèdia.

També ens vam encarregar de confeccionar tota la gràfica de la campanya de manera integral. Per poder transformar la idea plantejada sobre el paper en quelcom tangible vam organitzar, fins i tot, una sessió de fotos: volíem la imatge perfecta, la fotografia de la noia que somia amb ser pilot. [Més detalls, aquí].

© Imatges realitzades per Maoz Eliakim y Gustavo Barbich.