Organització d'un esdeveniment a Barcelona Carton | Colillas Branding

Barcelona Carton

Bringing solutions

Líder nacional i referent europeu en la producció de cartró estucat a partir de fibres reciclades i de fibres verges per a diversos segments del mercat; capacitat de producció anual de 180.000 tones; plantilla de més de 200 professionals i experiència que supera els 50 anys.

Client: Barcelona Carton
Website: bcncarton.com

Esdeveniment RISI

La companyia Barcelona Cartonboard va organitzar, en el marc de la celebració de la 20ª edició de la Conferència Anual Europea del RISI, la consultoria líder en intel·ligència de mercats de la indústria forestal i paperera, una visita guiada per les seves instal·lacions, acollint un important número d’assistents a la trobada impulsada pel RISI.

La cita, molt especial per a la companyia donat que coincidia a més amb la celebració del seu 50è aniversari, incloïa un recorregut per les diferents plantes i seccions de la fàbrica de Barcelona Cartonboard. Després de la visita, servei de càtering en una zona especial habilitada amb carpes per a l’ocasió, amb projeccions audiovisuals i intervencions de personalitats destacades dins del sector

A Colillas Branding ens vam encarregar de tota l’organització de l’esdeveniment: coordinació dels assistents a la cita, contractació de serveis, càtering, hostesses, transport, etc. Alhora, vam oferir suport en viu durant la visita i ens vam ocupar del reportatge fotogràfic que donava crònica dels esdeveniments.

Aplicacions

Vam dissenyar i produir una sèrie d’aplicacions, requerides per a l’esdeveniment: acreditacions, etiquetes i uns cofres de cartró els quals guardaven objectes necessaris per a la realització de la visita amb compliment dels estàndards de seguretat (sabates, taps per a les oïdes, etc.).

Cal destacar el catàleg de mostres de cartró que vam dissenyar per a Barcelona Cartonboard. Destaca no només l’increïble resultat final, sinó l’àmplia varietat de tècniques d’impressió que engloba: stamping, UVI selectiu, cop sec, encunyació...

També ens vam encarregar de la producció d’altres ítems de marxandatge que més tard es van oferir als assistents com a obsequi per la visita (bolígrafs, llibretes, tasses...), així com de varis roll-ups amb publicitat de la companyia.

Comunicació

La RISI European Conference és una de les cites més destacades i amb més projecció mundial dins de la indústria forestal i paperera, per això la visita a les infraestructures de Barcelona Cartonboard organitzada en el marc de la celebració del congrés constituïa un esdeveniment tant important per a la companyia.

Per tal de donar-li la projecció i l’atenció que es mereixia, el nostre equip de comunicació va actuar de gabinet de premsa, ocupant-se de la redacció i de la difusió de diverses notes de premsa escrites en diversos idiomes.

Multimèdia

Tot i que alberguem molta experiència en la creació de vídeos corporatius per a empreses, en aquesta ocasió teníem entre mans un projecte molt ambiciós: la creació d’un vídeo corporatiu per a Barcelona Cartonboard, amb motiu del seu 50è aniversari i coincidint amb la visita organitzada en el marc del RISI.

Ens vam encarregar de la confecció de l’story board del vídeo, de l’elaboració del guió, de la producció de les sessions de gravació i del muntatge i l’edició final del mateix. Cal destacar la tasca de coordinació amb altres equips de treball, com per exemple amb Barcelona Tracks -locució, música i efectes de so- i amb The Grabbers Picture -pilotatge de drons-.

L’ús de drons durant la gravació va jugar un paper decisiu, ja que les tomes aèries donen un plus d’espectacularitat al resultat final; ens van permetre captar la magnitud de les instal•lacions de l’empresa.

I al vídeo del 50è aniversari li sumem el vídeo de seguretat que es projecta abans de cada visita per les instal·lacions i el qual vam crear de forma íntegra també a Colillas Branding (gravació, edició, guió, muntatge...).

Vídeo corporatiu

Vídeo de seguretat