Imatge corporativa, nova web i gestió de les xarxes | Colillas Branding

ACE

Mai exerciràs sol

Formada por un col·lectiu de professionals amb una molt àmplia i contrastada trajectòria dins l’àmbit de la construcció, l’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) treballa des de fa més de 30 anys per regular i dignificar l’ofici del consultors d’estructures, així com per millorar la qualitat i garantir la seguretat de projectes d’edificació de qualsevol tipus.

Client: ACE
Website: aceweb.cat

01. Branding

L’Associació de Consultors d’Estructures acudia a nosaltres per sol•licitar-nos un canvi d’identitat corporativa; buscaven ser més actuals, més frescos, però sempre mirant de transmetre tant la seva filosofia com els valors de l’entitat. El resultat -un isotip format per diferents formes geomètriques les quals acaben encaixant entre si- simbolitza la unió dels diferents professionals, dedicats a diferents camps dins de l’àmbit de la construcció, que constitueix l’associació en sí mateixa.

No només treballem en la creació del seu imagotip, però, també vam encarregar-nos de redissenyar la identitat corporativa de l’associació al complet: nova papereria i aplicacions.

Mesos després, a Colillas Branding també vam renovar el disseny de la revista “Quaderns d’Estructures”, publicació editada per l’ACE i de referència en l’àmbit de l’edificació.

02. Website

I amb una imatge totalment renovada, faltava un tema per resoldre: la pàgina web. Amb un nou disseny més actual i programada per adaptar-se tant a les necessitats de l’usuari (usabilitat) com als diferents dispositius mòbils (responsive).

El nou portal de l’ACE, a més, incorporava una Intranet a través de la qual els socis poden consultar determinats continguts exclusius, només destinats a ells.

Visitar web

03. Social Media Marketing

A la renovació de la identitat corporativa de l’ACE va seguir-li la creació de canals oficials en les diferents plataformes socials més utilitzades actualment.

Així, l’Associació compta amb perfils a Facebook, Linkedin i Twitter, perfils a través dels quals transmet tant les novetats relacionades amb la entitat com les últimes notícies relacionades amb el sector.

04. Multimèdia

Amb motiu dels 30 anys de la seva fundació, l’Associació va confiar en el nostre equip per a la creació d’un vídeo documental que recollís la trajectòria d’aquesta puntera organització.

Ens vam encarregar de tots els aspectes relacionats amb la peça audiovisual: producció, gravació, post producció, edició, redacció... El resultat emociona i agrada a parts iguals: